Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PralkaTakieToSkomplikowane

Zlitujcie się nad debilem i wytłumaczcie jak się obsługuje ... pralkę :D

Polecane posty

Gość PralkaTakieToSkomplikowane

Pytam poważnie, Jestem facetem (samo to wiele wyjaśnia :D),mam 20 lat i przede mną wyjazd na 2 miesiące do Wrocławia na szkolenie. Pralnie we Wrocławiu są i mógłbym się skompromitować przed obcymi ludźmi prosząc o pomoc.Ale firma zapewni mi wszystko co niezbędne - mieszkanie,pełną lodówkę i pralkę ze środkami piorącymi też więc głupio by było chodzić do pralni,płacić i się ośmieszać , prosząc o pomoc :D I o co chodzi z tymi środkami? Kiedy się daje płyn,proszek, i ile tego ? Wężowe komentarze i śmiechy zostawcie dla siebie.Wiem że jestem głupi :D .Ale na pewno znajdzie się jeszcze mnóstwo facetów którym przyda się ten wątek.

Gość gość
No jesteś głupi :D bo od razu rezygnujesz z naszych dowcipnych komentarzy :D

Gość gość
Skąd mamy widzieć jakie pralki tam będą? Różne są. Na niektórych wszystko jest napisane jak wół. Wystarczyło guzik wcisnąć. Proszek sypiesz do największej komory a płyn dopiero przy płukaniu. Do tej mniejszej albo bezpośrednio do bębna na pranie lejesz.

Gość gość
Płyn po podgrzaniu do 40 stopni dodajesz do proszku i mieszasz na jednolita masę, następnie powoli wlewasz do przegródki i czekasz aż spłynie.

Gość gość
Wkładasz kapsulke do bębna, na nią rzeczy do prania. Plynu do plukania nie mususz lac. Masz wszystko wyprane i pachnące. Nie zapomnij posegregowac kolorami- nie pierz wszystkiego razem, bo się pofarbuje.

Gość gość
Jak w proszku, to proszek do najwiekszej przegrodki. Mniejsze sa na wybielacz/odplamiacz i plyn do plukania. Do obu mniejszych wlejesz płyn do plukania i zobaczysz, z której pralka bierze.

Gość gość
Coś jeszcze? Ja lubię prać. :)

Gość gość
A teraz kto Ci pierze? Mamusia?

Gość gość
tak to jest jak mamusia dorosłemu chłopu robi pranie, produkuje nieudacznika życiowego i powód aby przyszła synowa klnęła na teściową z tego powodu

Gość gość
Matkoooooo.... Takich facetow wlasnie unikam jak ognia :D Najprosciej - nie wybieraj programu z wyzsza temperatura niz 40 st! Pierz oddzielnie jasne i ciemne kolory. Zel i kapsulki wloz do bebna - na opakowaniu jest napisane ile nalac, kapsulke wrzuca sie jedna. I wlacz jakis prosty program - pewnie beda podpisane - np. do bawelny lub pranie codzienne

Gość gość
Dobra zlitowalam sie, a teraz jaaaaa! Nie moge zalozyc nowego watku! Czy ktos mi pomoze? Bylam trzy miechy w szpitalu, mam problemy ze zdrowiem i przytylam jak swinia 😭 Czy jazda godzine po 3-4 razy w tygodniu na rowerze stacjonarnym plus dieta: jogurt naturalny z pomidorem, na obiad gotowane brokuly wymiennie z salatka (salata, pomidor, papryka, cebula, lyzka chudego twarogu, ogorek kiszony), wymiennie z 100 g gotowanej piersi z indyka i tarta marchwia z cytryna lub kapusta kiszona, na kolacje grapefruit Czy to pomoze mi schudnac? Mam bardzo obnizona przemiane materii, biore duzo lekow, ale musze schudnac 10 kg :( Nie moge biegac. Moge chodzic na spacery, ale jest zimno a nie moge chorowac. Pomozcie!

Gość gość
Jak zwykle zero pomocy! Znikąd

Gość gość
gość 2018.01.15 Idź do dietetyka

Gość gość
Nie radzcie mu kapsułek, bo jeszcze pomyli z tymi od zmywarki i zepsuje pralkę xD

Gość gość
Czytać chyba potrafi?

Gość gość
Ojojoj jak sie wymadrzaja tepaki :D zapomnieli ze ktos kiedys ich tez tego uczyl. Jak z jazda samochodem np i lekcewazeniem elek :D dlaczego ludzie to takie przyglupy :o