Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111111

Moja dziewczyna jest aseksualna

Polecane posty

Gość gość111111

Witam, mam taki problem, poznałem dziewczynę z rocznym dzieckiem, która miała trudny poród i od porodu nie chce uprawiać seksu, mówi że musi się do tego zmuszać. Codziennie robi mi dobrze ręką żeby mnie rozładować, czasem weźmie do buzi,ale raczej rzadko. Nie lubi gdy ją dotykam, denerwuje się gdy wkładam jej rękę w majtki. Dzisiaj powiedziała mi że chciałaby żebym przestał ją dotykać. Mówi że jestem nahalny i co chwilę coś bym chciał. Faktycznie jestem młody i mam dużą ochotę na seks. Co myślicie o takim związku?

Gość gość111111
Zapomniałem napisać o najważniejszym, ja jestem w niej bardzo zakochany ona we mnie nie, nigdy nie powiedziała że mnie kocha

Gość gość
może jesteś dla niej i jej dziecka zabezpieczeniem finansowym i społecznym. Albo ma traumatyczne przeżycia z porodem oraz zmianą wyglądu swego ciała lub tym że poprzednik ją wyrolował.

Gość gość
Daj sobie z nia spokoj jak Cie nie kochs

Gość gość
Jakie te chłopy są głupie. Jaka aseksualna. Nie kocha cię, brzydzi się tobą, jest z tobą z wyrafinowania. Obudź się dzieciaku. Szkoda życia na takie układy.

Gość gość
Wyrafinowania haha.

Gość gość
Niestety też myślę, że jej się nie podobasz, nie pociagasz, brakuje pożądania. Jesteś młody, masz potrzeby, nie marnuj życia na takie zwiazki. Znajdź panienke, która się w Tobie zakocha, z Tą będzie wieczna frustracja i przepychanki.