Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inhalacje dla dziecka , leki bez recepty

Polecane posty

Gość gość

moje maluchy czesto sie przeziębiają .Chce kupic inhalator .... ale jaki lek do niego bez recepty , co bym nie zaszkodziła . Czytałam o soli fizjologicznej . A wg Was jak zapobiegac ? jak leczyc ? syn ma 11 lat a córka 3 lata . A może to wcale nie taki dobry pomysł ? wszelkie uwagi i opinie mile widziane .

Gość gość
Nebu-dose, sól fizjologiczna

Gość gość
Jest jeszcze mgiełka solankowa do inhalacji do kupienia w zielarskim a jak dzieci się przeziebiają to zalecam więcej świeżego powietrza .

Gość gość
Nebu dose

Gość gość
gość dziś Jest jeszcze mgiełka solankowa do inhalacji do kupienia w zielarskim a jak dzieci się przeziebiają to zalecam więcej świeżego powietrza . xx a skąd to świeze powietrze ? no chyba nie na spacerze ? prawda ?

Gość gość
Jesli dzieci sie przeziebiaja czesto, to sprawdz im migdaly. U nas tak bylo. Moj 4-latek okropnie choruje odkad w tym roku poszedl do przedszkola. Doslownie kilka dni przerwy bylo miedzy jedna infekcja a druga. Bylismy i prywatnie u lekarzy i na nfz, i u laryngologa. Wyszlo nam zapalenie kratni, angina, pokrzywka (cos malego uczulilo, na szczescie trwalo tylko dwa dni). Poza tym zwykle wirusowe infekcje. W koncu laryngolog powiedziala nam, ze maly ma powiekszone migdaly podniebienne i ten trzeci tez. Na razie staramy sie zmniejszyc je sterydami, ale po Nowym Roku idziemy na kontrol, jesli sie nie poprawi, to bedziemy wycinac.

Gość gość
Gość 10:46 Moja 5,5 roczna córka miała usuwany migdał w czerwcu zeszłego roku. Jak chorowałą tak choruje. W lutym byliśmy u laryngologa i kazał zrobić tk migdałków i okazało się że odrosły jak byk. Na 10 stycznia mamy drugi zabieg usuwania migdałka . Oczywiście zmieniłam laryngologa. Ja córkę leczę obecnie w Krakowie (dojeżdzam 160km w jedą stronę)u immunologa . Zaczeliśmy kurację od listopada Colostrum cały czas 2 razy dziennie, entitis przez 6 miesięcy . Zobaczymy.

Gość gość
Też słyszałam dużo dobrego o colostrum

Gość gość
Plusem rankingu na http://rankinginhalatorow.pl/ jest to że jest to duży ranking ale też z drugiej strony – nie za duży. Jakbym miała przeglądać zestawienie skłądające się z setek modeli to bym szybko poległa, a tak mam kilkadziesiąt różnych od różnych firm i to już rzuca jakieś światło na to co jaka marka oferuje.