Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby mi nie stanal to nie zart

Polecane posty

Gość gość

Bede mial badanie USG pachwiny nogi beda mi pielegniarki grzebac w tamtych miejscach jestem bardzo delikatny co zrobic zeby miec 100 % pewnosci ze nic sie nie stanie az sie boje ze moze sie cos stac

Gość gość
uchlej dziada

Gość gość
Jak uchlac dzad nierozumiem?

Gość gość
napij się to ci nie stanie

Gość gość
Boje sie ze sie zprowokuje ze mi stanie i bede sie wstydzil

Gość były kadydat
Współczuję. Ja miałem podobny problem podczas badań przed przyjęciem do dęblińskiej szkoły orląt. Przez cały czas chodziło się w klapkach, szlafrokach i slipkach ale w jednym pokoju trzeba było zdjąć i szlafrok i slipki i klapki. Wszyscy po kolei całkiem nago. A w gabinecie lekarka. Wiecie co to było dla prawiczka jakim wtedy byłem? Jeszcze zakazała mi zasłaniać przyrodzenie mówiąc, że ona rozumie tę reakcję ale ją to nie interesuje bo ma badanie do przeprowadzenia. Niby nie interesuje ale sam widziałem jak co chwila opuszczała wzrok na mego stojącego fiutka. Nawet gdy kazała mi unieść ramiona i sprawdzała pachy to wzrok na chwilę na dół. Przepraszam ale pachy mam pod ramionami a nie na wyprężonym fiucie :O Tyle wstydu a i tak odrzucili mnie potem.

Gość gość
Na co odpadłeś?

Gość gość
Wiem i rozumiem Cie dlatego robie co mogie zeby do tego nie doszlo dodam ze jestem bardzo delikatny dlatego szukam jakiegos razwiozania sytuacji napewno jest jakis sposob ktory nie dopusci zeby penis stanal prosze o rady

Gość gość
Były kandydacie na co odpadłeś bo ja kiedyś też startowałem tam ale miałem krzywą przegrodę nosową i kazali iść na operację ale ja na żadną operację nie poszedłem.

Gość były kandydat
Mnie uwalili za niby kłopoty z kominikacją. Ich zdaniem jąkałem się a prawda była taka, że od czasu do czasu zdarzyło mi się przeciągnąć zgłoskę aby wymówić wyraz do końca ale nie było jąkanie w sensie stricte. A tak naprawdę to chyba nie miałem "pleców". Jeśli chodzi o skuteczną radę przeciw wzwodowi to niestety nie ma takiej. U mnie było tak, że jeszcze przed zdjęciem slipek czułem jak mi pęcznieje bo sama świadomość, że za moment przyjdzie mi opuścić majtki przed kobietą działała pobudzająco choć z całych sił tego nie chciałem. Kiedy je wreszcie opuściłem to członek był wyraźnie wydłużony ale jeszcze przez krótki czas nie stał. Naprawdę krótki czas. Wystarczyło, że wyplątałem bieliznę z bosych już stóp i się wyprostowałem, a kiedy mój wzrok spotkał się ze wzrokiem lekarki to nawet nie musiałem zerkać w dół by czuć jak nabrzmiewa szybko. Ona oczywiście też to zauważyła. Natychmiast nakryłem dłońmi przyrodzenie ale ona poprosiła bym trzymał ręce po bokach ciała, że to tylko badanie i że ona rozumie moją reakcję. Musiała powtórzyć polecenie nim wreszcie opuściłem ramiona jak chciała. Pamiętam uśmieszek cisnący się jej w kąciki ust gdy patrzyła na mego ptaka wyprężonego już w pełnym wzwodzie. Co ciekawe, to wstydliwe wtedy uczucie potem przerodziło się w fantazje do wielu-wieeelu- wieeeeeluuuu onanizmów. Tam w gabinecie czułem się upokorzony, zmieszany, skrępowany ale potem w myślach wielokrotnie wracałem do tego zdarzenia fantazjując jak kobieta "zmusza" mnie do różnych rzeczy a ja wykonuje wszystkie jej polecenia bo przecież chce się dostać do szkoły lotniczej. W rzeczywistości takie myśli bardzo mi się podobały. Prawdopodobnie też od tamtego momentu kręci mnie swoista uległość wobec kobiet. Wiem, że to chore ale tak jest.

Gość były kadydat
* - miało być że mnie uwalili za kłopoty z KOMUNIKACJĄ

Gość gość
A ja sobie pomyslalem ze ze dwa rasy srobie sobie masturbacja i daj boze zeby pielegniarka byla bardzo brzydka

Gość były kandydat
Ta moja też nie była za piękna i nic nie pomogło.

Gość gość
Jestem pięlegniarka i nie raz zdarza się podczas badania ze stoi , ale naprawde dla nas to nic takiego , przywyklysmy

Gość gość
Gosc 11 53 a Raczej Pielegniarko pocieszylas mnie dzekuje :*:*