Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja12345678900

chcialbym urodzić córeczke

Polecane posty

Gość patrycja12345678900

Witam wiem ze zaraz zostanę oceniona z góry ale trudno. Szukam porad mam 3 synów i bardzo bym chciała mieć dziewczynkę niewiem czy mam się sugerować są różne teorie na ten temat piszą że najlepiej sie kochać 2 czy 3 przed owulacją piszą również o kalendarzu chińskim moze poradzicie mi coś :)

Gość gość
wiesz co szanse na dziewczynke masz 50/50 raczej tego nie zaplanujesz trzeba się z tym pogodzić jak zdecydujesz się na 4 dziecko może być to 4 chłopak a nie dziewczynka i co wtedy?

Gość gość
Jak się nie uda zawsze są kraje, w których możesz usunąć płód nawet do 25 tc nie podając powodu i spróbować znowu.

Gość gość
Chcialbys serio? :)

Gość gość
Płeć zależy od plemników nie można tego zaplanować

Gość gość
gość dziś Jak się nie uda zawsze są kraje, w których możesz usunąć płód nawet do 25 tc nie podając powodu i spróbować znowu. xxx o Boże !!!

Gość patrycja12345678900
jak sie trafi 4 chlopak to bede kochac tak samo ja pozostale dzieci warto sprobowac :)

Gość gość
Sprawdź u męża jak to statystycznie wygląda. Ja mam 3 synów i myślę że na 90% jeśli było by następne to też chłopak. Chociaż wiem że 2 jest z owulacji to u męża w rodzinie po stronie ojca są praktycznie sami mężczyźni córki to naprawdę ewenement.

Gość gość
i to takie ważne ? co za róznica jaka płec dziecka ? robic dziesieciorga dzieci byle płec była odpowiednia ? trzeba miec nierówno pod sufitem

Gość gość
a ile masz lat? jeżeli jesteś zdrowa masz warunki i siły to próbuj może się uda a jak nie będzie 4 chłopak

Gość gość
Za płeć odpowiadają plemniki. Niektórzy faceci nie będą mieć synów, inni nie będą mieć córek. Moja szwagierka ma 4 synów. Próbowali właśnie za 4 razem, że może jednak trafia w córkę, mają znów syna. Kochają ich bardzo, ale już próbować nie będą wiecej:-)