Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allel

Mój były chcę zostać moim przyjacielem.

Polecane posty

Gość allel

Hej. Mam pytanie, bo jestem rozbita.. Byłam z chłopakiem przez niecałe 2 lata, mieliśmy wspólne plany. Kłóciliśmy się jak normalne pary, tylko w te święta pokłóciliśmy się z mojej winy już na poważnie. To wszystko przez używki, bo chciałam z tym skończyć i on też. W Boże Narodzenie zerwaliśmy -ja to zrobiłam. Jednak chciałam wszystko naprawić, przepraszałam.. Trudno było o spotkanie, ale dopiero po 4 dniach się spotkaliśmy, błagałam na kolanach. On stwierdził, że chcę być moim przyjacielem, żebyśmy zostali najlepszymi przyjaciółmi, zawsze się wspierali. Nie chciałam tego, bo to boli. Popatrzyłam mu w oczy, zapytałam czy kocha- nie odpowiedział. Zapytałam czy nie kocha, powiedział, że nadal coś czuję, ale lepiej jakbyśmy byli jak brat i siostra. Miałam trudną przeszłość, był jedyną moją podporą, jedyną ważna osobą w życiu. Ale w jego oczach widziałam ból, mówił, że coś w nim pękło.. Nie chcę ze mną być narazie, ale nie chce mnie też stracić. Co robić? Zgodzić się? Dać mu czas. Mamy się spotykać 2 razy w tygodniu. Ale teraz gdy chcę ustalić warunki, nawet mi nie odpisuje. Olewa mnie. Czy mogę liczyć, że znowu będziemy razem?

Gość gość
Nie! Zapomnij o nim. Poszukaj sobie jakiegoś innego.

Gość gość
Przyjaźń i spotkania z nim spowodują że będziesz odrzucała każdego faceta i ani z nim razem nie będziesz(bo coś w nim pękło) ani nie pozwolisz się do siebie zbliżyć każdemu facetowi któremu będzie na Tobie zależało... w jakim wieku jesteś? Chcesz skazać samą siebie na samotność? Możesz mu jedynie zaproponować żeby się odezwał jeśli się pozbiera. Typowy pies ogrodnika z niego, nie chce Ciebie i ale i nie pozwala Ci ułożyć sobie życia z kimś innym....

Gość gość
daj sobie spokoj z tym facetem, bo chyba nie chcesz chodzic do łózkaz przyjacielem? Przyjaciel coś takiego nie istnieje jak Ty sobie wyobrazaszfacet pozna jakas lalę i do Ciebie tez będzie latał?

Gość gość
zostanie kolegą,znajomym i to wszystko i neich ci czasem zyczenia na swięta telefoniczie złozy bo więcej to juz nic wkręcisz się w chorą sytuację jak będzie u ciebie co weekend siedział dpokoki panienki jakiejs nie pozna a potem i tak bedzie cię miał gdzieś, bo zadna normalna kobieta nie pozwoli by jej facet do innej chodził!

Gość gość
Miej godność i honor i zamknij mu przed nosem drzwi!

Gość gość
Powiedz mu, że Ty też duszo chcesz, a niewiele tego chcenia masz :>

Gość allel
Mam 18 lat, wszyscy mi mówią, że on mnie jeszczę kocha,ale muszę mu dać czas na to,żeby wszystko przemyślał. W sumie nawet mi powiedział, że nie będzie nikogo szukać. Bardzo go skrzywdziłam. Zaproponował mi wspólnego sylwestra z nim i niegdyś naszymi wspólnymi przyjaciółmi. Po nowym roku zapisuję się do psychologa, bo nie umiem z tym sobie poradzić. Mam nadzieję, że do siebie wrócimy. Wiem, że jestem jeszczę młoda a tego kwiatu pół światu, ale chcę o niego walczyć. Jak nie to nie jakoś to przeżyje..

Gość gość
Wydaje mi się że chce być z Tobą ale chce sobie dac czas. Idźcie na tego sylwestra razem. Zobaczysz jak będzie się zachowywał. Po Sylwku jeśli nic się nie wyklaruje ochłodź Wasze stosunki. Osobiście bym nie wchodziła w relacje były chłopak- przyjaciel.

Gość allel
Edit: Chcę dodać, że gadałam z jego siostrą. Narazie on chcę zrobić tzw "przerwę " wszystko przemyśleć, narazie być sam. Polega to na tym, że chce zobaczyć, że mi na nim zależy. Tylko chcę trochę się zdystansować, ale dalej utrzymywać kontakt, żebyśmy nie zapomnieli o sobie. Twierdzi, że mnie kocha ale dostał takiego kopa ode mnie, że musi zobaczyć co dalej będzie jak to będzie wyglądało.. Nie wiem co o tym myśleć..