Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośka_1234

do kochanek...

Polecane posty

Gość gość
16.22 No chyba nie do końca ;) Do pierwszego spotkania Karola, księcia Walii i Camilli Shand doszło na meczu polo. Podobno Kamila miała powiedzieć do Karola: "Już moja prababcia sypiała z twoim prapradziadkiem". Wysoka blondynka o bujnym biuście bardzo przypadła młodemu księciu do gustu. Choć nie zaskarbiła sobie aprobaty królowej Elżbiety II, została dziewczyną księcia. Do ślubu jednak nie doszło, Karol się nie oświadczył. Kamila nie była dziewicą, co dyskwalifikowało ją jako potencjalną przyszłą małżonkę następcy tronu. Kiedy poznała Karola, była w związku z angielskim wojskowym Andrew Parker Bowlesem, który często był na służbie poza krajem, zostawiając swej dziewczynie wolną rękę. Kiedy Karol, odbywający służbę wojskową w marynarce wojennej, wyjechał na Karaiby w 1973 roku i nie poprosił jej, żeby na niego zaczekała, Kamila uznała, że to koniec i wróciła w ramiona Parkera Bowlesa, który, po siedmiu latach znajomości, wreszcie się jej oświadczył. Pół roku po wyjeździe Karola, Kamila była już mężatką. ....xxx.... Z tego wychodzi ze wówczas nie mogła zostać jego żona..

Gość gość
Ale nie wybielam Diany, mogła być zła żona, mogła tez wiedzieć że mąż kocha inna, mogło się tam wiele dziać. To że później Camila została jego żona sugeruje mi jedno, ze od początku to była wielka miłość a żony nie kochał.

Gość gość
16:32 I był tchórzem

Gość gość
No dobra masz rację-wcale go nie kocham ,zaraz mu to napisze i argumentem będzie to ze jakaś tak napisała na forum to tak musi być:)...to jeszcze przeczytaj raz tekst zwierciadła odnośnie "nie zbudujesz szczęścia...."i zobacz odpowiedź niby osoby która wie co pisze ;)

Gość gość
Nie musisz ironizować ani nic pisać, on sam to czuje

Gość gość
Artykul został dodany dlatego ze być może ktoś chciałby zobaczyć jak wygląda taka relacja obiektywnym okiem osoby która zajmuje się tym na codzień. Nie ma przymusu dostosowywania się do niego, każdy żyje tak jak chce i za siebie odpowiada i wysmiewanie rad terapeuty niczego tu nie wnosi. Być może jednak ktoś zauważy ze ma pewne braki w sobie które zasklepia w sposób, który wcale nie czyni go szczęśliwym i ze ten artykuł opisuje właśnie te sytuacje. Ten artykuł nie był po to wyśmiewac kochanki ale by poszerzyć świadomość dotycząca najczęstszych schematow i być może pomóc tym które pomocy szukają bo w srodku same czują ze coś jest nie tak. Jeśli zaś ktoś jest zadowolony z tego co robi to przecież taki artykuł to zdecydowanie za mało by odniesc go do siebie i szczęście przekreślic. Wiec skąd ta jatka?

Gość gość
Mąż mojej nauczycieli rzucił ją dla kochanki i to jeszcze z 2 obcych dzieci. Są już 5 lat małżeństwem. Widać że się da jak ktoś kogoś kocha i ma jaja oczywiście.

Gość gość
Zaden z moich kochankow nie musial stosowac ani zadnych sztuczek ani prosic o seks. Sypialam z nimi bo sama tego bardzo chcialam. Gdyby bylo inaczej to nawet milion dolarow by mnie nie skusil. Zaznaczę ze jednego z nich bardzo kochalam...zawsze będę kochac, mimo tego nie chcialam rozwodu. Oboje jestesmy w zwiazkach i mamy dzieci.

Gość gość
Uwaga żony! Te ku/rwy co się czepiają waszych mężów zabraniają im kochać się z wami. Szantażują waszych mężów, zastraszają ich i obwąchują im penisy. Nic warte ścierwa kombinują jak tylko mogą, żeby małżeństwa się rozpadły. Nie dajcie się żony! Obić mordy kochankom, to się odczepią, a z mężem seks co noc.

Gość gość
Kochać? Dobre :P obij mordę swojemu mężowi bo to on cię zdradza a nie kochanka? Naprawdę sądzisz że jak jakaś Kaśka mu d**y nie da to nie poszuka innej ziuty? Otóż jesteś w błędzie bo k******o ma się we krwi niezależnie od okoliczności.

Gość gość
Inna grupa mężczyzn, ci z honorem i szacunkiem do samego siebie próbują to zmienić, a jak to nic nie daje wchodzą w związki z kochanką. x Znalezienie kochanki wyklucza jakikolwiek honor i szacunek - do kogokolwiek. Bezjaje bez twarzy.

Gość gość
Zaden z moich kochankow nie musial stosowac ani zadnych sztuczek ani prosic o seks. Sypialam z nimi bo sama tego bardzo chcialam. Gdyby bylo inaczej to nawet milion dolarow by mnie nie skusil. Zaznaczę ze jednego z nich bardzo kochalam... x Zwierzenia kurrrr... tyzany :P

Gość gość
Kochać? Dobre jezyk.gif obij mordę swojemu mężowi bo to on cię zdradza a nie kochanka? Naprawdę sądzisz że jak jakaś Kaśka mu d**y nie da to nie poszuka innej ziuty? Otóż jesteś w błędzie bo k******o ma się we krwi niezależnie od okoliczności. x Dajce też się należy po paszczy.

Gość gość
Żeby doszło do dawania w paszcze to obie strony muszą tego chcieć. W przeciwnym razie to się nazywa gwałt a ja jakoś nie znam przypadku w którym wonsz rzeczny g***** swą kochankę... Zero szacunku do samych siebie macie, zonki. Gdy twoje żony piluja szpony haha

Gość gość
Zero szacunku do samych siebie macie, zonki. x Ty masz szacunek do siebie ściero kiedy szarpiesz za rozporek żonatego który za każdym razem ci powtarza że się nie rozwiedzie :D

Gość gość
Dlaczego mnie obrazasz, Schizofreniczko? Na co mi twój stary, niewierny cap skoro mogę mieć młodego świeżaka? Widziały galy co brały więc teraz mecz się ze swoimi oblubiencem. I z paranoja która sprawia że w każdym wpisie na kafe widzisz kochanice twojego starego. Biedna, sfrustrowana i prawdopodobnie bardzo mierna w seksie kobieto.

Gość gość
Dodam jeszcze tyle że niepotrzebnie martwisz się o swego Zenona. Jak mniemam nie jest on jurnym, przystojnym i dobrze wykształconym milionerem lecz jedynie Januszem polskim jakich po naszej ziemi ojczystej chodź wiele więce nie miej fałszywego przekonania że każda kobieta nawet ta po drugiej stroni łączą ma na niego wielka ochotę.

Gość gość
Moje zdanie w tej sprawie? Suka nie da -pies nie weźmie! A gębę należało by obić i jej za to że dała, a jemu za to, że wziol. A tak na marginesie drogie kochanice myslicie,ze wam będą wierni cudzy mężowie? Skoro raz zdradził to zrobi to znowu! A od rodziny nie odejdzie bo wtedy za dużo by stracił. Są dwa rodzaje kobiet te które są materiałem na matkę i d*****.

Gość gość
Prać po pysku i pokazywać takiej, gdzie jej miejsce :P

Gość gość
Pies zawsze ma wybór. Wyzionsc nie musi. Może podniesc łapę i osikac ale wasze psy wola zapylac suki z cieczka buaha. Nie wiem kto glupszy. Oblesny kundel z chciałbym czy rogaczki bez szacunku do samej siebie które pozwalaja na powrót wenza marnotrwanego i z szalem do rozwalania łba kochance.

Gość gość
gość dziś polecam słownik :-) a co do szacunku to kim Ty jesteś żeby pisać której kolwiek z porządnych żon i matek na temat szanowania siebie? Kochanki to zwykle k***y i nic tego nie zmieni! Smutne że stać takiej na złapanie kawalera tylo zonatym się zajmuje. Żal :-/

Gość gość
Dziękuję za słownik ale oddam go tobie bo widzę że jesteś w potrzebie. Doskonale wiem co i jak napisałam. Gdybyś była bystra to wiedziałabys do czego pije. Przyjmowanie faceta który cię zdradza to brak szacunku do samej siebie. Koniec kropka. O tyle ile można wybaczyć wyskok po pijaku to romans już jest żenada.

Gość gość
Pewnie żadna z nas nie jest tak bystra jak Ty ;-) wybaczyć jeden skok ok, a romans już nie? Ha ha wielkiej różnicy tu nie widzę soro i tak się zeszmacil!

Gość gość
Dlaczego mnie obrazasz, Schizofreniczko? Na co mi twój stary, niewierny cap skoro mogę mieć młodego świeżaka? Widziały galy co brały więc teraz mecz się ze swoimi oblubiencem. I z paranoja która sprawia że w każdym wpisie na kafe widzisz kochanice twojego starego. Biedna, sfrustrowana i prawdopodobnie bardzo mierna w seksie kobieto. x Sama jesteś schizofreniczką skoro ci się wydaje że ktoś na forum pisze do ciebie i jeszcze ciebie obraża. Lecz się wariatko co szarpie za rozporek żonatego i w każdym wpisie na forum widzi jego żonę. :D

Gość gość
Oczywiście że bym nie wybaczyla nawet skoku ale jednak jest minimalna różnica między ukrywaniem przez lata romansu a upiciem się i przespaniem z kimś innym. Same wariatki. Naprawdę polecam wam leczenie psychiatryczne. Zwłaszcza tej najbardziej jebnietej. To na pewno nie jest zdrowa osoba.

Gość gość
Walić równo k****y po ryjach i tylko słuchać czy żyją

Gość gość
Dziękuję za słownik ale oddam go tobie bo widzę że jesteś w potrzebie. Doskonale wiem co i jak napisałam. Gdybyś była bystra to wiedziałabys do czego pije. Przyjmowanie faceta który cię zdradza to brak szacunku do samej siebie. Koniec kropka. O tyle ile można wybaczyć wyskok po pijaku to romans już jest żenada. xxxxxxx Żenada to jesteś ty ku/rwo, a pijesz to co ci cudzy mąż do ryja naleje, bo jego żona się szanuje, a ty ściero z mordy kibel zrobiłaś.

Gość gość
znowu ta zdradzana od wielu lat zona od "szarpania za rozporek" upuszcza dzienna dawke jadu :D ale nuuda

Gość gość
Twój ex jest wspaniały przy mnie dostał skrzydeł wrócił do życia, ty jesteś ograniczona ciągle w tym tkwisz.

Gość gość
Znowu ta schizofreniczna flądra, która widzi zdradzaną żonę w każdym wpisie krytykującym ku/res/two. Nie trzeba być zdradzanym zakuty łbie, żeby brzydzić się dzi/wkami takimi jak ty.