Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośka_1234

do kochanek...

Polecane posty

Gość gość
Ja też nie mam nic przeciwko temu, żeby kochanki zabawiały się z twoim mężem jeśli go masz lub będziesz miała :D

Gość gość
To tylko i wyłącznie wina zdradzajacego. Pojmijcie to w końcu. Kobieta która bierze się za używany towar moralnie raczej nie zachowuje się dobrze ale zdradza was wasz mąż i do niego powinnyscie mieć pretensje.

Gość gość
na początku wcale mi nie mówił, że ma żonę, a jak powiedzial to , że ma wobec niej dlug wdziecznosci i dlatego nie moze jej zostawic, ale ona go nie pociaga juz fizycznie

Gość gość
10:17 A co miał powiedzieć, że chce tylko pociupciac na boku? Żadna by się na to nie zgodziła. To wymyślają bajki, że żona nie daje rozwodu, że im się już od dawna nie układa, bo był slub,bo ona była w ciąży itd. Znajoma jet kochanką. Dla mnie to chore, co jej z resztą powiedziałam, na co ona mi odparła, że nie znam sytuacji, że jego żona to awanturnica i franca, że od dawna ze sobą nie śpią, że już by dawno odszedl, ale jest dom, dzieci i co powie rodzina. A ta kretynka mu uwierzyła. Jeszcze stałam się wrogiem nr 1 jak skrytykowalam jej misia. Najlepsze, że to było że 3 lata temu, a on nadal nawija jej makaron na uszy o tej żonie. Romans trwa już 7 lat. Ciekawe też, że przed Ta moją koleżanką a właściwie byłą koleżanką, miał już dwie kochanki, tą żonę to już chyba zdradzał 2 lata po ślubie. Kosmos istny. Podsumowując aby być kochanka trzeba nie mieć moralności, mieć coś z głową i coś z puszczalskiej ;)

Gość gość
Ja też pracuję z taką kretynką która wierzy żonatemu w jego bajki. Facet jej kitów nawciskał jak się z żoną pokłócił a ta uwierzyła we wszystko i jeszcze sobie sama dopowiadała. Liczy na jego rozwód już od kilku lat. Facet każde święta sylwestra i urlop spędza z żoną a ta czeka i licz na cud. Tak się składa że moja siostra cioteczna dobrze zna jego żonę i dość często bywa u niej w domu więc wie jak się spray mają. Normalna rodzina śpią razem dom remontują prowadzą wspólne gospodarstwo domowe. Dzieci już dorosłe więc mają czas dla siebie a ta niby kochanka czeka i czeka. Jak jej powiedziałam żeby dała sobie spokój bo on się nie rozwiedzie to mało mnie nie zagryzła tak się wściekła idiotka

Gość gość
Ja spuściłam z moją siostrą porządny wp*****l kochance mojego męża.Prawie dwa tygodnie leżała d***** w szpitalu tak ją obiłyśmy.Suka zgłosiła pobicie na policje i teraz będę miała sprawę w sądzie i boję się że odbiorą mi dziecko a moja siostrzyczka ma do mnie żal i jest w****iona że ją do tego namowiłam.Mąż stwierdził że jestem nie normalna bo od dawna między nami było c*****o i nosił się z zamiarem rozwodu i wyprowadził się do matki.

Gość gość
W biznesie i w miłości nie ma żadnych skrupułów. Jak kogoś kocham to nic się dla mnie nie liczy bo ważne jest moje szczęście.

Gość gość
Porażka totalna jak tak czytam, że kochanki są nie winne a tylko mężowie. Biedne kochanki siedzą z rozlozonymi nogami a jeden mąż z drugim szli, potkneli się i wpadli Pani między nogi!!! Won od mężów, a mężowie od obcych kobiet. Jeśli i ONA i ON się nie upilnuja sami, to nikt ich nie upilnuje. Winne i jedno i drugie!

Gość gość
Jeden taki obiecuje się odrobaczać i na obiecankach zostaje.

Gość gość
Winne? Ha ha :D czego winne? :D

Gość gość
Ja spuściłam z moją siostrą porządny wp*****l kochance mojego męża.Prawie dwa tygodnie leżała d***** w szpitalu tak ją obiłyśmy.Suka zgłosiła pobicie na policje i teraz będę miała sprawę w sądzie i boję się że odbiorą mi dziecko a moja siostrzyczka ma do mnie żal i jest w****iona że ją do tego namowiłam.Mąż stwierdził że jestem nie normalna bo od dawna między nami było c*****o i nosił się z zamiarem rozwodu i wyprowadził się do matki. xx Trzeba było k***e tłuc po dopie, nigdzie więcej tylko po dopie. Z obitą dopą nigdzie by nie poszła, bo by ją wyśmieli wszyscy. Wór na łeb k****e, żeby nic nie widziała i jedna k***e trzyma, a druga tłucze i później zmiana.

Gość gość
Jeden taki obiecuje się odrobaczać i na obiecankach zostaje. xxx Odrobacza się regularnie, zmądrzał i ciebie ściero nie chce znać :D

Gość gość
gość dziś Ja spuściłam z moją siostrą porządny wp*****l kochance mojego męża.Prawie dwa tygodnie leżała d***** w szpitalu tak ją obiłyśmy.Suka zgłosiła pobicie na policje i teraz będę miała sprawę w sądzie i boję się że odbiorą mi dziecko a moja siostrzyczka ma do mnie żal i jest w****iona że ją do tego namowiłam.Mąż stwierdził że jestem nie normalna bo od dawna między nami było c*****o i nosił się z zamiarem rozwodu i wyprowadził się do matki. ale jestes porąbana. nie dziwie sie ze mąż cie zdradza. jestes nienormalna, wariatka. twoja siostra tez. patologia . zal mi twojego męża.

Gość gość
dlatego znalazł sobie normalną kobietę :)

Gość gość
Już sie kochanki zleciały i plują jadem. Maż wyprowadził się do rodziców i z pobitą dziwką nie chce mieć nic wspólnego. Ani razu nie odwiedził jej w szpitalu i udaje że jej nie zna. A sprawy w sądzie jednak nie będzie. Dochodzenie zostało umorzone ze względu na brak światków.

Gość gość
14:06 Tak tak tak, śnij sobie p**do :D

Gość gość
Miłości :)

Gość gość
,milosc jest delikatnoscia ,wolnoscia wyboru nie laniem po mordzie i histerią,i co ze jej nie odwiedza,dla jej bezpieczenstwa wariatko ,a ciebie tuli już mocno? bo nagle zobaczył w tobie anielice?sa szurnięte zonki i szurnięte kochanice,najlepiej wybijcie sie wszystkie bedzie spokój

Gość gość
Każda kochanka żonatego powinna dostać po ryju to bałaby się i cudzego męża nie czepiała

Gość gość
hawk!

Gość gość
To tylko i wyłącznie wina zdradzajacego. Pojmijcie to w końcu. Kobieta która bierze się za używany towar moralnie raczej nie zachowuje się dobrze ale zdradza was wasz mąż i do niego powinnyscie mieć pretensje. x Nie, to również wina kobiety, która sięga po cudzego mężczyznę, nie mając do tego prawa. Pojmij to w końcu.

Gość gość
Ewidentna wina zdemoralizowanej pseudokobiety, patologii, która bierze się za nie swojego mężczyznę. Kiedyś złodziejom obcinano ręce, co powinni wyciąć takiej? Publicznie, dla przykładu.

Gość gość
Tu siedzą lub kochanki, lub zdradzone.

Gość gość
Wiadomo być zdradzonym to żadna radość. A kochanki lubią się wybielać i dlatego się tu udzielają. Wszystkie piszą mniej więcej to samo. Znam jedną kochankę osobiście i powiem wam, że ma całukiem wypaczone pojęcie związku i brak moralności, dlatego nie żal mi kochanek. Jedynie mi szkoda tych kobiet, które nie wiedzą, że ich facet jest żonaty, bo je okłamal. A to jest świeża znajomość.

Gość gość
Ale o jakiej winie my tu mówimy? Dwoje ludzi coś połączyło to korzystają z tego. Każdy człowiek jest wolny i ma wolną wolę, może robić co sobie chce.

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Kiedyś złodziejom obcinano ręce, co powinni wyciąć takiej? Publicznie, dla przykładu X Mąż czy żona to nie są bezwolne przedmioty, które można sobie ukraść. Portfel nie będzie bronił sie przed złodziejem a wierny mąż czy żona tak , bo jak kochają i nie chcą zdradzić to choćby tłumy gołych kobiet i mężczyzn ich namawiały to nie dadzą sie ukraść. To różni człowieka od przedmiotu, wolna wola.

Gość gość
I jeszcze jedno Ci wszyscy co uważają drugiego człowieka za portfel nigdy nikogo nie kochali ani nie szanowali dlatego zostali porzuceni.

Gość gość
jak czytam te wypowiedzi to zapragnęłam zostać kochanką tak na tydzień, przynajmniej

Gość gość
Kto wiatr sieje ten zbiera burzę, z takich romansikow nie będzie nic dobrego bo kto latawca traktuje poważnie