Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośka_1234

do kochanek...

Polecane posty

Gość gość
Wychodzi, wychodzi, małżeństwo :)

Gość gość
A znam jedną kochankę. Już 8 lat będzie, jak ma romans z żonatym. Tam żadnego małżeństwa nie będzie, nie chyba, że mówimy o jego małżeństwie. On kategorycznie nie chce się rozwieść, a ona, ta kochanka jęczy, że nie potrafi od niego odejść. Wakacje, święta, weekendy on spędza z rodziną, a z kochanką widuje się raz, góra dwa razy w tygodniu.

Gość gość
No tak, tak, po tym jednym przekładzie oczywiście stwierdzamy że ŻADEN facet nigdy się nie rozwiedzie :D A tak a propos tej sytuacji, co na to jego żona?

Gość gość
A skąd ja mam wiedzieć co na to jego żona? Nie moje małpy :D Jak się facet do roku nie rozwiedzie to potem kochanka może się zesrac a on i tak dla niej tego rozwodu nie weźmie :D :D

Gość gość
Ja jestem żona a mój maź ma kochankę , wiem o tym i widziałam ich razem w restauracji . Bardzo ładna młoda dziewczyna , ja tez jestem piękna kobieta niestety po chemoterapii i mastektomii. Moje libido równa się zeru, wiem ze maź mnie kocha bo dał tego dowody finansując bardzo drogie terapie za granica i zawsze jest miły i dobry dla mnie . Nie obije mordy kochance , szkoda mi tej młodej dziewczyny i wiem ze mąż nie odejdzie odemnie i dlatego patrzę przez palce.

Gość gość
Nie twoje? A tak się interesujesz jakby była twoje :D No na pewno, a jak będzie rok i miesiąc to co? Pieprzenie

Gość gość
a skąd ty to wiesz? jest z tobą z litości a nie miłości

Gość gość
Nie jest ze mną z litości , wiem co czuje do mnie . Widziałam jego łzy kiedy jechałam na operacje , widzę jak na mnie patrzy i widzę miłość w jego oczach . Życie nie jest czarne lub białe , są tez odcienie szarości .

Gość gość
nic nie wiesz kobieto. Ja jak widzę chore dzieci czy chorych na raka to też chce mi się płakać a nie znaczy że kocham tych ludzi. Jest to po prostu przykre. A twojego współczucia dziewczyna nie potrzebuje, niedługo zajmie twoje miejsce

Gość gość
Czuje się dobrze i nie mam zamiaru zwalniać jej miejsca :o

Gość gość
Ta. Z litości. Nie ma zwiazkow z litości. Jak facet spotka kobietę, której się zakocha to żadna litość nie orzytrzyma go latami prywatne żonie. Mało to przypadków, że żona zachoruje na raka a mąż się ulotni? A biedaczka kochanka myśli, że to z litości, dobre sobie hahaha.

Gość gość
Przykro mi ale z raka się nie wychodzi :( Bo faceci są cwani, wolą chwilę oficjalnie poczekać i potem zbierać kondolencje i mieć współczucie społeczeństwa a potem skoczyć oficjalnie do młodej niż do końca życia mieć łatkę drania co chorą żonę zdradza. Tym bardziej że to tylko kwestia czasu. Mężczyźni są przebiegli.

Gość gość
Przykro mi ale z raka się nie wychodzi xxx Ależ oczywiście, że się wychodzi. Trzeba tylko wiedzieć jak :)

Gość gość zza miedzy
Oczywiście, że mąż może kochać żonę, która pisze powyżej i spotykać się z kochanką. Szkoda, że masz libido równe zero. Czy wcześniej przed chorobą też tak było? Czy ten spadek libido nie wynika z tego, że nie akceptujesz swojego wyglądu po przejściach z chorobą? Czy pomimo zerowego libido masz ochotę na seks z mężem?

Gość gość
pewnie lewoskretna witamina C, co? :D

Gość gość
Są dobre środki na libido, uczucia są najważniejsze

Gość gość
Nie no ideał i przykład kochającego męża. Żona poważnie chora a on bawi się w najlepsze z młodą dziunią. Życzę wam w takim razie takiego szczęścia!

Gość gość
Jakby nie kochanki to te chłopy noe miałyby zdradzać z kim swoich zon;)

Gość gość
Są jeszcze burdele, panienki z roxy i przydrożne dajki. Jak facet chce zdradzić czyli zamoczyć w innej to nic go nie powstrzyma nawet brak chętnych wolnych czy zajętych kobiet.

Gość gość
Kochanka to kobieta do kochania a żona to żona.

Gość gość
Dziwne, że tak kocha kochankę, ale jakoś przewaznie jednak zostaje przy żonie. Masochista? Brednie. On po prostu nie kocha kochanki, dlatego nie chce się z nią wiązać i dlatego nie zostawia żony. Żony też nie kocha, ale są małżeństwem i mu tak wygodnie. To trwa do czasu, jak żona nie przeczytałem na oczy i go nie zostawi. A potem okazuje się, że on wolny, ale ani mu w głowie ślub z kochanką. Albo wprowadza się do niej a za parę miesięcy okazuje się, że jest dokładnie tak samo jak było z żoną, przydałaby się więc nowa kochanka.... poczytajcie so ie historie z internetu,

Gość gość
11:42 Ale panienkom trzeba płacić, a kochanka daje za darmo i zawsze. Chyba, że to luksusowa kochanka taka jak z filmów; )