Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze postanowienia noworoczne

Polecane posty

Gość gość

Jakie są Wasze?Czy kiedyś udało Wam się je zrealizowac? Ja chciałabym schudnąć z 3 kg.. I trochę wyrzezbic cialo.. Mam 31 lat, dwójkę dzieci i słomiany zapał do wszystkiego. Chciałabym zacząć pić więcej wody bo moja skóra wolą o pomstę do nieba i więcej dbać o siebie bo usiadłam na laurach.. rozleniwilam się, z systematycznoscia jestem na bakier..a efekt taki że czuje się brzydka..

Gość gość
Zakisić ogóra w czekoladzie.

Gość gość
- schudnac - uprawiać sport - czytać duzo książek - szlifowac języki - więcej zarabiać

Gość gość
Pierwsze postanowienie moje wogóle noworoczne bo nigdy nic takiego nie robiłam .A więc schudnąć z 10 kg i to wszystko .

Gość gość
Od paru lat postanawiam sobie nie mieć żadnych postanowień i co roku mi się to udaje :). Mówię poważnie ;). Wiele lat zajęło mu wyleczenie się z perfekcjonizmu i pozbycie się chęci chcenia więcej. Także tak. Powodzenia ;)

Gość gość
Uprawiać seks z kimś kto mnie od dawna pociąga.

Gość gość
Nie pić coli. Częściej golić nogi. Zdrowiej się odżywiać, z ćwiczeniami i odchudzaniem poczekam bo w kwietniu rodzę. Mniej fejsbuka, wypisałam się już ze wszystkich mamuśkowych grup. Mieć perfekcyjny porządek w szafach i szafkach. Wyglądać ładnie nawet idąc rano po bułki. Przykładać większą wagę do edukacji dzieci. No trochę tego jest.

Gość gość
Nie pisać i nie czytać forum Kafeterii, bo większość wpisów mamusiek uwstecznia umysł.

Gość gość
Schudnac 5 kg i nie pic tyle alkoholu

Gość gość
Zadbac o siebie

Gość gość
Wstawać wcześniej

Gość gość
Przez ostatnie cztery lata stosowałam różne suplementy diet,jedne kupowałam w aptece inne polecał mi trener na siłowni,ale efekty były mierne.Dopiero przy braniu Slimunox waga zaczęła spadać szybciej.Wiem że nie ma tabletek cud ale odpowiednia dieta plus tabletki dają naprawdę dobre efekty.

Gość asiutka    1999
Nie mam żadnych. To jest bez sensu

Gość gość
Ja ruszam z siłownią! Już zrobiłam pierwsze zakupy ubrań sportowych z CunaZone i nie mogę się doczekać pierwszych treningów :) mam nadzieję, że po nich motywacja do ćwiczeń będzie taka sama.. lub większa :)

Gość viana67
standardowo, siłownia, bardziej dbać o siebie, lepiej się wysypiać i dbać o swoje otoczenie. jak na razie kupilam robot sprzątający electrolux pure i9 i na tym się skończylo moje dbanie o otoczenie, przynajmniej mam czyste podłogi :D

Gość gośMonka80ć
patrzyłem go, kurcze w tej cenie to serio kupić można lepszego roomba ja mam akurat 695