Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takiej sytaucji?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem długo bo prawie 4 lata. Jak dotąd bywało między nami różnie i bywało juz tak, ze bylismy na skraju zerwania, choć przez ostatnie pół roku układało się dość dobrze. Ostatni raz spotkaliśmy się we wtorek w poprzednim tygodniu. Do tego spotkania kontaktowalismy sie codziennie, albo prawie codzienie, ale kontakt byl czesty. Ale stało się coś dziwnego. Dzien później on napisał mi smsa o tresci: " Witaj kochanie;) Po wczorajszym spotkaniu muszę przyznać ze bylo tak cudownie, a wrecz z***biscie ze myslalem "lepiej byc juz nie może" ale wczorajszy wieczor mi pokazał ze jednak moze a wczoraj bylo. Nasze wczorajsze spotkanie z cala pewnoscia moge uznac za najlepsze jakie mialem. Bylo wiecej niz z***biscie. Dziekuje i prosze o wiecej takich spotkan...;)milego dnia". Jednak w tym dniu co go napisał nie miałam nic na koncie i odpisałam nastepnego dnia, na co już nie odpisał, aż do teraz. W pierwszy dzień swiet, rano ja napisałam do niego smsa z zyczeniami, ale takiego nautralnego: " Z okazji Świąt Bozego Narodzenia duzo zdrowia, szczescia , pogody ducha, samych szczesliwych dni i spelnienia marzen". I tyle, nie pytałam nawet dlaczego sie nie odzywa i on odpisał mi na zyczeniania : " Dziękuje za życzenia :) Tobie również zyczę spełnienia marzeń, planów i powodzenia we wszystkim co robisz. A przede wszystkim zdrowia usmiechu i zyczliwosci ludzi których spotykasz. Wszystkiego najlepszego :) ".. I milczał aż do dzisiaj , napisał: " Witam Cie serdecznie? Co u Ciebie dobrego slychać? Ja dzisiaj ( i tu opisal co u niego), Pozdrawiam i zycze Ci dobrego dnia;)" Pytanie, czy nadal cos jest nie tak, ze on pisze tak malo wylewnie? I czy ja tutaj cos zawinilam?

Gość gość
typowa baba, jak facet nie ma humoru to zaraz jest podejrzany.