Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda sucz, która do 2020 nie będzie

Polecane posty

Gość gość

darzyła mnie bezgraniczna miłością i bezinteresownym oddaniem połączonym ze szczerym uwielbieniem zostanie pozbawiona praw obywatelskich

Gość gość
i odesłana do bratniego narodu w korei północnej jako pracownik przymusowy

Gość gość
myśle, że to w miare proste gdyż jestem po prostu najlepszy

Gość gość
oczywiscie z tymi które do tej pory temu będą zaprzeczały rozliczymy sie w sposób adekwatny do winy

Gość gość
i prosze bez gldonych kawałków o tym że u faceta ważna jest skromnosc poboznosć wiernośc tudziez inne pierdoły bo to przerabiałem i to nieprawda.

Gość gość
z wami trzeba jak z agreswnymi psami. za ryj i do papy. tylko to do was przemawia

Gość gość
jak sie facet robi grzeczny a nie daj boze refleksyjny tobez ogródek twierdzicie ze to jeleń a nie facet. wasza wizja jest nastepująca: facet ma być brutalnym dominatorem jepac wszystkich z kasy jak leci i jeszcze najlepiej jak jest zapatrzony w siebie. jak koleś przestawia innym zęby albo czyści im konta przy czym motywuje to warcząc i pręząc stojacego koootasa to koorfa macie z miejsca potrójny orgazm

Gość gość
to chyba w zasadzie jedyna alternatywa dla kogos kto nie powala sliczna buzią. tzn o ile go interesuja jeszcze kontakty z takimi prymitywnymi stworzeniami jak wy.

Gość gość
pech chciał ze moje geny to jedyny ratunek dla ludzkości wiecj estescie mi niestety potrzebne. nieco uwłaczajace uzaleznienie którego mam nadzieje sie jak najprędzej pozbyc

Gość gość
z góry dziekuje za współprace:)

Gość gość
bo szczerze mówiąc troche wam sie pojepało w baniach. chce mieć dziecko banki spermy prawo do szczęścia ....chwila chwila chwila. to koorfa nie laponia. jak sie coś chce to trzeba o to zawalczyć. a nie mi sie nalezy bo jestem kobietą. jeszcze zamisat dziekuje to c***j ci w doope podły samcu. tak sie nie bedziemy bawili. nie umiecie wychowywac dzieci. produkujecie jakieś buble pełno ixh po ulicach. ja sie koorfa z nimi męczyc nie mam zamiaru. czas wziać odpowiedzialnośc za skutki swoich przywilejów

Gość gość
nie chciałbym sie implikowac bez dowodów związku ale im wiecej matek wychowujących samotnie dzieci tym wiecej na ulicach zboków przestepców idiotów ludzi bez zadnych zasad moralnych złodziei psychopatów zwieksza sie odsetek ludzi deklarujących homoseksualne preferencje pedofili zoofili sadystów rozpieszczonych gnoi maltretujących rówieśników etc. moze nie ma zadnego związku ale to byłby naprawde niewyobrażalny zbieg okoliczności

Gość gość
a wszystko tylko dlatego ze włade postanowiły was podjudzic alimentami i innymi bonusami za jepoanie mmeżów w rogi. tak to wygląda. dociekajac przyczyn rozwodów nie moznna pominac kwesti materialnych. nie wiem dlaczego państwo tama takiprogram i goofno mnie to obchhodzi bo to banda zydków.

Gość gość
a teraz możecie przysłac policje saaperów komandosów lotnictwo i drony koorfa:D

Gość gość
musiałem sie wygadać bo mnie kółka wzajemnej adoracji z definicji wkooorfiaja a to ciagłe pierdzenie o tym jakie jesteście fajne miłe zajepiste pokrzywdzone gnębione bite kopane gwłacone niewinne liościwe kochajce czułe piekne świete itd zaczynałowkooorfiac. ]słodzenie słodzeniem a fakty faktami. mozna byc dla kogoś miłym ale wam to chyba na zdrowie nie wychodzi

Gość gość
czytam pismo popularnonaukowe pierwszy tytuł "kobiety widza więcej kolorów" nawet ciekawe niestety nie chodzi o wyjasnienie zjawiska tylko o uświadomienie mi ze jestem slepy. zdaje sobie sprawe ze wiekszośckobiet nie traktuje sama siebie w takich kategoriach ale coraz wiecej daje posłuch takiej propagandzie. to jest rospiertalanie jedności społeczeństwa i rodziny. niedługo zmienia tekst przysiegi małżeńskiej uwzgledniając kooorfa parytety jakies.

Gość gość
dziekuje za uwage będe startował w wyborach prezydenckich 2020. licze na wasze głosy