Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shinnaka

Prawko

Polecane posty

Gość Shinnaka

Nie mogę uwierzyć, zdałam prawko za 1 razem mimo iż zrobiłam tyle byków na początku, że powinien mnie ulać i to równo. Egzaminator nie był zły, raczej taki sztywny nawet ani razu na mnie nie spojrzał XD ponoć nie trafiłam na najlepszego ale widać było, że nie chce mnie oblać. Jestem mu niezmiernie wdzięczna :DD Jakby co to zdawałam w Wordzie Rzeszów. A Wy jakie mieliście doświadczenia jeśli chodzi o prawko?

Gość gość
W Rzeszowie ponoć nie jest trudno zdać. Gorzej jest w Tarnobrzegu.

Gość gość
Ja za drugim w Tarnobrzegu :D

Gość gość
najtrudniej jest zdac w Łodzi i Warszawie

Gość Shinnaka
Znaczy wiesz..patrząc z poczekalni to tyle samo oblewało co zdawało więc ciężko powiedzieć

Gość Shinnaka
Zrobiłam takie byki jak np. mając zamiar skręcić w lewo zle się ustawiłam autem tak ze sporo tyłu wystawało na drogę i mowil mi ze to toruje ruch już za to chyba mogl mnie ulać a w dodatku miałam akcje że kazał mi skręcić w prawo i zaczął coś mowic w tym momencie jak już się sadziłam do skręcania a ja spanikowana pomyślałam że zle jadę a on zupełnie o czym innym zaczął gadać i gwałtownie zahamowałam tak że prawie wylądowalośmy na murze XDD w dodatku później wycofałam nie w tą stronę co trzeba z parkowania... czy to nie są błędy za które powinnam oblać na bank?

Gość gość
To jak się nie zgadzasz z wynikiem pozytywnym to idź złóż reklamacje buahahahahaah :) i poproś o kolejny egzamin :)

Gość Shinnaka
Hehe ^^

Gość gość
Pszemo jaka zazdrosc buehehihiihi :D ty pszemo chyba nigdy nie zdasz :D