Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoslubcos

Bardzo chce mi się uprawiać seks!1!1

Polecane posty

Mam 16 lat i od dłuższego czasu chodzę strasznie napalona. Ciągle myślę o seksie, masturbuje się po kilka razy dziennie i o niczym innym (no prawie haha) nie myślę. Dodam tylko, że jestem dziewicą. Nie chciałabym pójść do łóżka z przypadkowym chłopakiem ale chęć współżycia jest ogromna. Czy waszym zdaniem seks w takim wieku czy jakiekolwiek rozmyślania na ten temat są na miejscu? Co powinnam zrobić? ;//

Gość Cooliberek
Tobie poprostu hormony wariują i jest to normalne w twoim wieku. Nie ma na to lekarstwa musisz to wytrzymać jak chcesz kiedyś znaleźć tego właściwego pana od serca

Gość gość z Krakowa
Trzeba spróbować fajnego penisa a nie męczyć się i tracić w życiu te piękne chwile Masz ochotę to zrób to

Gość gość
Odwagi. Tylko zrób to z kim porządnym bo to twój pierwszy raz. Później będzie tylko lepiej. Pierwszy raz jest ok, ale praktyka czyni mistrza, jak będziesz już trochę wprawiona to będziesz wiedziała o czym pisze. Prawdziwe orgazmy i odloty zaczną się w miarę uprawiania seksu regularnego. I szukaj później wielkich k***sow, a na początek bierz te mniejsze