Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Ktoś popisze

Polecane posty

Gość gość n
Aha :) ja pod drzewem stoje tylko wtedy gdy chcę coś z niego zerwać :classic_cool:

Gość gość
kiedys z kumplem stalismy pod drzewem bo zaczelo padac i spiewalismy madonna - rain ;D

Gość gość n
ale czego tu zazdrościć? tez mozesz o pierdołach pisać chyba ze nie lubisz to o czym w takim razie lubisz?

Gość Slawomir
Żałosna wiesniara

Wiesz mam takie dni kiedy kompletnie nie interesuje mnie nic.. nie wiem może to przez te święta i nie trzymanie diety. Organizm się zbuntował i oto są skutki. Jutro będzie lepiej. Na noc włożę sobie cebulę do skarpet, może pozbędę się toksyn. Zwłaszcza ze słodyczy i tych niezdrowych cukrów.

Gość gość
wrozbella to obijasz sie, ja w 3 dni zaliczylem 8 godzin spaceru + 40 minut basenu, dzisaij sobie pozwolilem na dwa kawalki ciasta po tenisie ale nie czuje sie zbuntowany, ale wiem co czujesz, brak ruchu i zla dieta tez na mnie zle wplywa na ma psychike :O - cynik

gość dziś i mówi to osoba, która wypija wyłącznie energetyki i batony z niezdrowymi cukrami bez witamin ;)

Gość gość n
Ja tez czuje sie ożarta ale nie jest tak najgorzej mam rowerek w domu to sobie pedaluje w wolnych chwilach

Gość gość
Wrozbella dziś gość dziś i mówi to osoba, która wypija wyłącznie energetyki i batony z niezdrowymi cukrami bez witamin oczko.gif x Te niezdrowe cukry sobie jadlem przed spacerem przedwczoraj na czczo wyszedlem, zaliczylem w sumie 5 godzin spaceru. A energetyki były w promocji po złotówce i mi sprzedawczyni wcisneła :classic_cool:. Ja tam lubię energetyki szczegolnie bo gibonie energetyk ohh......

Gość gość n
a o tej cebuli nie wiedziałam wiem ze sa takie plastry na stopy na noc ale nie probowalam nigdy

Gość gość
Wrozbella co ty pieprzysz ? :D przeciez ty ciagle o p*****lach piszesz debilko :D

Gość gość
poza tym moim zdaniem, twierdzenie ze od ciasta sie tyje i chleba itp. to mit, bo ja w anglii ciagle wp*****lam ciasta z supermarketow jak jestem i na nastepny dzien mam kopa zeby zrobic 30-40km na rowerze a wieczorem znowu opycham sie ciastem i w poltora miesiaca, 9kg zeszczuplalem a na nozkach pojawily sie zarysy miesni. Teraz zanim pojade do anglii to mam 5kg do zrzucenia, bo chce do starej wagi powrocic, zeby tam na swiezo wsiasc na rowerek, przez te spacerki juz 1kg zrzucilem :D🖐️. - cynik

Gość gość
slawomir dziś Laska smierdzaca cebula, obrzydliwośćpechowiec.gif x stopki ma ladniejsze niz niejedna kobieta :O

Gość gość
Jej się wydaje że zdrowo się odżywia

Gość gość
Cynik co dostales na swieta od mamy justyny matuszczak ?;)

Gość gość n
ej a wam co? :O

Gość gość
slawomir dziś To chyba ldnych stóp nie widziałeś. Obrzydliwe koslawe kulfony x Widzialem, stopy wrozbelli są ładne. Niejedna by chciała mieć takie stopy :D🖐️

Gość gość
To mit że jest to niezdrowe możesz się codziennie obżerać niezdrowo i być zdrowy przez cale życie.

Gość gość
mają jednolity kolor, a większość ma jakieś sine palce albo na kostkach jakieś odciski :O

Gość gość
Wrozbella pokaż stópki

Gość gość n
;) oni też się przeżarli ;)