Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmaa

Seks oralny i Egipcjanin

Polecane posty

Gość mmmmaa

Tak,jak w temacie. Proszę o odpowiedź kobiety, które miały kontakt seksualny z Egipcjaninem - jak oni traktują seks oralny? Tyle się naczytałam i nasłuchałam, jednak nigdy nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Bo dla mnie właśnie seks oralny jest najważniejszy, tylko wtedy osiagam orgazm, a teraz mam okazję i wszelkie ku temu warunki, żeby przeżyć przygodę z Egipcjaninem. Więcej tłumaczyć nie chcę tutaj i nie będę, proszę tylko o odpowiedź kobiety, które mają jakieś doświadczenia w tej dziedzinie. Ps. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale chodzi o faceta, który od kilku lat mieszka i legalnie pracuje w moim mieście, czyli w Polsce. Wyznaje chrześcijaństwo.

Gość gość
Ale o co pytasz? Egipcjanin, Turek, Polak, Rosjanin, jednego to brzydzi , inny to lubi. Skąd ludzie na forum mają wiedzieć jaki gust ma ten konkretny Egipcjanin?

Gość gość
No chrześcijanin pełna gęba :D

Gość gość
Namaluj sobie krzyżyk na myszce to się przekonasz czy religijny.

Gość mmmmaa
18:18 Przecież ja nie wymagam, aby wszyscy tutaj na forum znali odpowiedź na moje pytanie. Pytam KONKRETNYCH OSÓB (kobiet), które być może się tu znajdą i opowiedzą mi o swoim doświadczeniu w tej kwestii.

Gość gość
Ale Kobieto, każdy facet jest inny i ma inny gust, i to czy jest czy nie jest Egipcjaninem nie ma tu nic do rzeczy? Napisałaś, że nie uzyskałaś nigdy odpowiedzi na swoje pytanie, dlaczego, bo tak formułujesz pytanie , że trudno zrozumieć o co ci chodzi. Baw się dobrze.