Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo na kafeteria forum

Polecane posty

Gość gość

Straszne

Gość asiutka    1999
No czasami jest

Gość gość
Dawniej było gorzej jak Master111 naciągał moszne na słoik po majonezie i kłamał że to jego antyfany.

Gość Emilia 18
Największym chamstwem jest jak 58 letni Janusz podszywa sie pod 18 letnią Asie.

Gość asiutka    1999
No jest chamem ten co się podszywa, ale nie tylko pode mnie. Jak pod innych to też

Gość GWÓZDEK KREMOWY W AUTOBUSIE
Pewnego razu jechałem autobusem przegubowym z miasta do domu. Autobus ten wyglądał jak na zdjęciu: http://buslodz.pl/Galeria/web/uploads/photos/90.jpg Autobus ten miał gumę falowaną na przegubie i takie koło w podłodze oraz poręcze jak na zdjęciu: http://phototrans.pl/images/photos/original/26/590126.jpg Podczas jazdy autobus ten bardzo warczał, ważył, szarpał i chruścił, a koło obracało się w podłodze podczas skrętu gdy autobus się zginał podczas skręcania. Nagle zauważyłem że z od spodu jak guma ta schodzi w dół do podwozia zaczyna wydłużać się gwózdek kremowy i kieruje się w moją stronę. Chciałem wysiąść by uciec ale podczas zatrzymania się na przystanku kierowca nie mógł otworzyć drzwi bo się zablokowały i gwózdek ten mnie ókół. Nie wiem dlaczego ten gwózdek wyszedł by mnie ókóć skoro go nie denerwowałem papkowaniem. A drzwi się pewnie zablokowały dlatego bo wyszedł z jednego z mechanizmów otwarcia drzwi umieszczonego pod podłogą.

Gość gość
up

Gość Owsik nastrosozony
jakie chamstwo ,p****alo was?:P tu wszsycy jestemsy sobą,jestemy rowni...p***b z downem,z paedfilem,nimfonanka ze zdzira,kasiadz z plrbanem...boagtya z biednym,psyciczny zze zdrowym.(jesli wogole ktos zdrowy tu jest) :D jestesmy jak rodzina...wspieramy,sie,sluchamy o swoich o***tach. a jak komus sie nie podoba czyjes specyzfinicne poczucie humory....i nie ma dystansu...to niech w********a stąd :)

Gość gość
no nawet lepiej niz rodzina bo u mnie to nikt by nie chciał słuchac o odbycie czy o tym ze pippy nie golę

Gość gość
Jak pipy nie golisz . To wychodzi z gaci taki kłaki. Tiki taki .

Gość gość
z reguły golę ale nawet jak nie golę to i tak mówię że nie golę, tak dla funu :D z resztą czasami mi sie nie chce więc zdarza mi sie nie golić nawet dwa tygodnie :P

Gość Pani Jadziaaa43
jestesmy jak rodzinna...powinnismy tu wyznaczyc rzecznika praw kafeteriana,prezesa i zatepce:D ww realu w zyciu nie nawiazalibysmy takich znajomosci/rozmowy...i nie otworzylibysmy sie tak jak tu. przeciez tu nie ma tematów tabu. pomijajc fakt ze poziom rozmowy czesto schodzina dno...ale jestesmy na siebie skazani:D czy to nie cudowne?:DD o kazdej porze dnia,nocy,swiatej piatek...zawsze tu jest ktos :D taki prawik jeden z drugim...w zyciu gemby do kobiety nie otwaorzył i ryja z domu nie wyjał...a tu?kozaczy.i tu ma haj lajf.