Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekshibicjonizm na siłowni

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i jestem ekshibicjonistą. Strasznie kręci mnie pokazywanie się nago obcym ludziom. Jestem w 100% hetero. Ostatnio kupiłem sobie nawet karnet na siłownie w wiadomym celu. Raczej nie podglądam facetów bo mnie to nie interesuj****ardziej wolę być podglądanym. Najbardziej wyczekiwany moment to kiedy kończę trening i udaje się do szatni. Wchodzę jak gdyby nigdy nic i kątem oka spoglądam kto aktualnie przebywa w pomieszczeniu. Otwieram szafkę i szykuje rzeczy pod prysznic. Zdejmuje przepocone bokserki i jak najwolniej probuje dostac się pod natrysk przedzierając się przez szatnie z penisem na wierzchu którego nawet nie staram się zasłaniać (mam 21cm we wzwodzie). Wiem ze patrzą, widzę to. Ludzie trafiają się różni: są Ci których zupełnie to nie obchodzi, i szanuje to, oraz Ci którzy odprowadzają mnie wzrokiem. To tylko namiastka tego co dzieje się w szatni męskiej (nie tylko z mojej strony). Jeżeli ktoś ma podobnie oraz jest zainteresowany, to mogę podzielić się dokładniejszymi wrażeniami :)

Gość gość
21cm to chyba sobie pomarzyć możesz. dziwny to ekshibicjonizm skoro paradujesz z fujarą na wierzchu wśród facetów. Chyba masz jakieś zapędy homo, bo inaczej nie robiłbyś tego przy facetach.

Gość gość
Dlatego nie patrzę na takich bo wiem że ich to jara.

Gość gość123543
To ja już bym wolał taki ekshibicjonizm wśród kobiet w saunie...

Gość gość
Nie, nie kręci mnie homo. Po prostu bycie podglądanym. W saunie tez mi się zdarzało i to nie raz. Próbuje wszędzie gdzie jest okazja ;) A co do rozmiaru członka to nie rozumiem Twojej ironii trochę. Jedni mają takiego, inni innego...

Gość gość
Jestem dziewczyną i robię to samo. Zostawiam rzeczy w szafce i idę pod prysznic nawet bez ręcznika. To, że przez kilkanaście minut nie będę miała nawet czym się zakryć kręci mnie. To chyba nie ekshibicjonizm, bo nie zależy mi, żeby ktoś mnie oglądał, zwłaszcza inne kobiety, ale chodzi i samą świadomość nagości. Przyznam, że jak jest pusto, to zdarza mi się skorzystać z sytuacji i przeżyć orgazm pod prysznicem albo w szatni :-)

Gość gość
Widzę ze się rozumiemy w tej kwestii. Mam dokładnie tak samo. Chcesz popisać o tym na priv? Na mail’a może?