Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA NA SKLEP Internetowy BESTCENA

Polecane posty

Gość gość

Nie polecam kupowania z firmy BestCena. Po pierwsze sprzedają na allegro i to są telefony z Chin tak jakby drugiej kategorii. Kolejna rzecz to czas dostawy 2 dni można zapomnieć do mnie kurierem 50 km szła paczka 4 dni bo pewnie czekali jak dostaną z Chin, a jak ktoś chce z Chin to można kupić jeszcze taniej choćby na allegro, nie wspomnę o Chińskich aukcjach itp. Firma oczywiście nie podaję, że to z Chin telefony na allegro ludzie także piszą, ze dostają nie te modele lub inny kolor lub telefon używany odnawiany. Gwarancja faktura to już śmiech totalny 5 różnych adresów a pieczątka z Anglii, dane do przelewu w Polsce dane firmy na Słowacji, kolejne dane to nie wiadomo co to za kraj też niby dane firmy. Teraz nie wiadomo nawet gdzie odesłać w celu gwarancji bo tego nie podano nawet i nie wiem czy nie znikną czasami po jakimś czasie. A dzwoniąc tam pani była bardzo nie miła i nawet jak by miała gdzieś kiedy paczka zostanie wysłana, i tak powiedziała a może jutro może po weekendzie i do widzenia. Nie potrzebnie Emag godzi się na sprzedaż innych nie wiadomych firm potem będą problemy i nie każdy wie, ze BestCena to inna firma wygląda to jak by to była np. Dobra Cena, zero danych obok tej firmy i nie podane, oczywiście,że to telefony z Chin.

Gość zigi

czytam te komentarze i dziwię się...czy oby o ten sam sklep chodzi? zamawiałam Xiaomi na bestcena, przyszedł po chyba 4 dniach. Zapakowany oryginalnie, nowy, nie używany a cena o wiele mniejsza jak na necie czy stacjonarnie. Więc ja tam sobie chwalę, wiadomo, że klient pójdzie tam gdzie taniej

Gość rokkos

Też już u nich dokonywałem zakupu, rzeczywiście ceny mają niskie, zamówiony smartfon dośc szybko przyszedł, nie mam żadnych zastrzeżeń do towaru. Zobaczcie jakie teraz na black friday promocje szykuja. Szykują się  niezłe zakupy