Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika 2000

Czy to juz sie stalo

Polecane posty

Gość Dominika 2000

Jestesmy z chlopakiem 17latkami.na 18tke chcialam przezyc nasz pierwszy raz.dlatego jedyne co sobie pozwalalismy to pieszczoty ,pocalunki i oral w dwie strony.ostatnio nas ponioslo chlopak wlozyl we mnie fiutka i wykonal kilka razy ruch.bardzo dlugo rozmawialismy o tym ze to sie stanie w 18 urodziny jego.nie bylo krwi ani nie mielismy orgazmu a jego maly byl w pochwie najwyzej pol minuty .czy to oznacza ze nadal moge mowic ze strace dziewictwo z nim tak jak pragnelismy?

Gość gość
no przeciez wlasnie z nim stracilas...

Gość gość
Utrata dziewictwa to wpuszczenie chłopaka w siebie , czyli Ty już NIE jesteś dziewicą ! Krew nie u każdej się pojawia podczas pierwszego razu więc nie jest żadnym wyznacznikiem utraty dziewictwa . skoro tego nie wiesz , to nie dorosłaś jeszcze do tego by rozpoczynac współżycie . Mam nadzieję że chociaż wiesz jak się zabezpieczyć przed ciążą !!

Gość gość
Dziewicą już nie jesteś. Krwi nie musi być. U mnie dopiero za drugim razem był a krew. A też nie zawsze się to zdarza. Orgazm no cóż dużo czasu i nauki zanim to osiągniesz. To nie takie hop siup. Zabezpieczają się żeby nie było ciąży i biadolenia.

Gość Dominika 2000
Ok rozumiem szkoda ze tak wyszlo niepotrzebnie zalozylam 2 temat pozdrawiam