Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierze w reinkarnacje a Wy?

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się ona najbardzej prawdopodobna. Ktoś umiera i w tym samym czasie ktoś się rodzi i dusza osoby ktora umiera przechodzi w cialo noworodzącego się. To wszystko ma sens i składa się w logiczną całość.

mylisz sie jest wiele dowodów , jest muzeum dusz czyscowych swiadectwa ludzi ktury umarli i widzieli swoich bliskich swiadectwa ludzi do kturych przychodziły swieci np fula horak pismo sw przeczy reinkarnacji i dla mnie reinkarnacja to jestr zwykłe opentanie dermoniczne bo demony sa od wieków z nami i wiedza o nas wszystko i sa z nami wszendzie nawet podczas kapieli czy w kiblu i nawet w kosciele

Gość gość
Wiesz chciałabym wierzyć, żeistnieje życie po życiu. Moja mama zmarła parę miesięcy temu, nie mogę się pogodzić z jej śmiercią o bardzo chciałabym ją kiedyś jeszcze zobaczyć i przytuliać, ale jakoś nie mogę w tp uwierzyć, że jest przy mnie duchem, nie czuję jej obecności w ogóle. :(

Gość gość
Wiesz chciałabym wierzyć, że istnieje życie po życiu. Moja mama zmarła parę miesięcy temu, nie mogę się pogodzić z jej śmiercią, bardzo chciałabym ją kiedyś jeszcze zobaczyć i przytulić, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, że jest przy mnie duchem, nie czuję jej obecności w ogóle. :(

Gość gość
To nie jest tak że umierasz i od razu znowu się rodzisz. Wierzę. Może dla kogoś to śmieszne dla mnie nie. Mnie śmieszy wiara w to że se leżysz pod ziemią i czekasz aż wstaniesz bo zabwiciel przyjdzie. Skoda że Jezusa sprowadza się do takich banalow.