Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiut męża

MAŁY PENUS MĘZA

Polecane posty

Gość fiut męża

Mam 24 lata, z moim narzeczonym jestem od 5 lat. W marcu bierzemy ślub, ale wczoraj zdarzyła się tragedia smutas.gif !!! Nigdy ze sobą przez te 5 lat nie uprawialiśmy seksu! Powodem tego było że mój narzeczony jest bardzo religijny i stara się przestrzegać zasad, a ja to szanuję. Wczoraj jednak nie wytrzymaliśmy i stało się.Początkowo było cudownie, ale potem on postanowił wprowadzić swojego członka w moją w moją pochwę i to była tragedia! smutas.gif jego penis ma tak na oko jakieś 5 do 10 cm!!! No jestem w szoku! Nie wiem co robić. Kocham go bardzo ale wiem że życie z nim to będzie będzie seksualna tragedia smutas.gif czy powinnam zerwać zaręczyny?

Gość fiut męża
dodam że jem jego kupe i sperme! Pyszny miks :cool:

Gość gośćiiiiiiii
Taaaa jasne..... nie chcial sexu bo ni y religijny? Wstydzil sie malego penisa albo nie ma popedu albo cos z nim nie teges. Wyjsc jest kilka. 1. Wytrzymalas 5 lat bez sexu to wytrzymasz i 50 2. Zerwij i znajdz nowego faceta 3. Zostan z nim i poszukaj dyskretnego kochanka. Sex to normalna ludzka potrzeba.

Gość fiut męża
Słaby podszyw :( Ale mam nadzieję, że dostanę pomoc :) Pozdrawiam, fiut męża

Gość gość
ja mam 21 cm, chcialabys takiego?

Gość gość
skąd to skopiowałeś fiucie męża uśmiech.gif ?

Gość fiur
fiut męża dziś Mam 24 lata, z moim narzeczonym jestem od 5 lat. W marcu bierzemy ślub, ale wczoraj zdarzyła się tragedia smutas.gif !!! Nigdy ze sobą przez te 5 lat nie uprawialiśmy seksu! Powodem tego było że mój narzeczony jest bardzo religijny i stara się przestrzegać zasad, a ja to szanuję. Wczoraj jednak nie wytrzymaliśmy i stało się.Początkowo było cudownie, ale potem on postanowił wprowadzić swojego członka w moją w moją pochwę i to była tragedia! smutas.gif jego penis ma tak na oko jakieś 5 do 10 cm!!! No jestem w szoku! Nie wiem co robić. Kocham go bardzo ale wiem że życie z nim to będzie będzie seksualna tragedia smutas.gif czy powinnam zerwać zaręczyny?

Gość gość
pochwa się dopasowuje do rozmiaru członka

Gość gość
skopiowane bo zamiast buźki widać napis nazwy emotikonki żenada