Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on193546

Co zrobić, problem z kobietą. Proszę o rade.

Polecane posty

Gość on193546

Witam. Chciałbym was prosic o rade poniewaz jakis czas temu zostalem odrzucony przez kolezanke ktora rozmawiala ze mna calymi dniami, spotkala sie ze mna i stwierdzila, oznajmila mi po czasie ze ma kogos innego i to z nim chcialaby sprobowac. Ostatecznie zerwala ze mna znajomosc bo powiedziala ze tak bedzie lepiej. Niedlugo ma urodziny, chcialbym jej mimo wszystko sprawic prezent i zawiezc, ktokolwiek odbierze chce to zostawic, nawet pod brama i odejsc tak jak sobie tego zyczyla. Czy wypada? Czy wyjde na kompletnego idiote?

Gość gość
No niestety wyjdziesz , po co chcesz jej dawać jakiekolwiek prezenty gdy ona ciebie odrzuciła ? tym ją ani nie kupisz ani na nowo do siebie nie przyciągniesz więc odpuść sobie . Piszę to z własnego doświadczenia , facet tak własnie zrobił gdy go odtrąciłam i wiesz co wtedy pomyślałam o nim ? Że jest śmieszny , bez ambicji i honoru i jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam że z nim nie jestem ,

Gość gość
On chce bombę biologiczna zostawić lub tradycyjna, nie dajcie mu się zwieść.

Gość odpowiedzodpowiedz
Prade mówiąc wciąz mi na niej zalezy...

Gość gość
Moim zdaniem, nie rób tego, skoro jasno powiedziała że chce spróbować z kims innym, z Tobą znajomość zakończyła, to raz że wyjdziesz na "żałosnego-desperata", dwa że możesz ją wkurzyć takim zachowaniem.

Gość gość
Kiedys bylam w sytuacji takiej dziewczyny i nie chciałabym prezentu, czulabym sie niezrecznie, zobowiazana itp

Gość gość
nie rób tego

Gość on74389573
chyba mnie przekonałyscie by tego nie robic, aczkolwiek pozostalo kilka dni.. cóż... mimo wszystko zaluje ze tak wyszło. chcialem to zrobic poniewaz jeszcze przed tym wszystkim mowilem jej ze mam cos dla niej i nie chcialem wyjsc na interesownego. ze jesli jest cacy to okej dam, a jesli nie to nie.

Gość gość
Tak wyjdziesz. Nie rób nic. Tam gdziekolwiek cię ktoś nie chce tam nie leziesz. Proste

Gość gość
Za pozno o parę lat, przyjąłeś zaproszenie na bal... za późno o parę lat...

Gość on74389573
jakie zaproszenie? :)