Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina933

Nagły brak objawów w ciąży

Polecane posty

Gość ewelina933

Jestem w około 6-7 tygodniu ciąży . Tak wiem że to za wcześnie ale od początku ciąży miałam bóle piersi ,byłam senna ,ciągle zmęczona i miałam bóle podbrzusza :/ wczoraj wieczorem te objawy tak jakby zaczęłu ustępować. Dzisiaj już czuje sie jakbym nie była w ciązy :( Niestety problem jest taki że mieszkam w UK i nie mogę iść od tak do ginekologa ,tylko najpierw musze isc do rodzinnego a na wizyte juz czekam ponad 3 tygodnie. Niewiem czy to normalne ,bo zaczynam strasznie panikowac a wiem ze nie powinnam :( Prosze mnie nie hejtowac :( Dzieki :)

Gość gość
nie masz dolegliwosci i jeszcze stękasz?

Gość gość
Nie stękam tylko się martwie czy coś złego się nie dzieje :( Dzięki za pomoc

Gość gość
Nie histeryzuj. Ja nie miałam żadnych dolegliwości ciazowych. Nie nakrecaj się.

Gość gość
Nie nakręcaj się a kup sobie słownik ortograficzny. To na pewno uspokoi ciebie :)

Gość gość
skoro tak bardzo chcesz dolegliwosci by czuc ze wszystko jest ok, to zycze nieustajacych wymiotow przez cale 9 miesiecy :)

Gość gość
Skąd w was tyle jadu ? Zadałam normalne pytanie.

Gość gość
nie ma dolegliwosci, zle. zyczysz jej dolegliwosci zeby sie nie martwila jeszcze gorzej. babsztylowi nie dogodzisz. jakten biedny facet to wytrzymuje :o

Gość gość
Ma się dobrze :) jeszcze żyje :) nie chciałam dolegliwości ,tylko zadałam pytanie skoro po 7 tygodniach wszystko mi przeszło to czy fasolce coś się złego stało :( niestety ,nie mieszkam w Polsce i nie mam możliwości iść od tak do ginekologa. Gdybym mogła to tu bym się nie pytała to chyba logiczne :)

Gość gość
Jak masz gdziez labolatorium zrob bera hgc, dwa dni ppd rzad. Wskarze ciaze, a jak wynik nie bedzie spadac znaczy jest ok. Mnie dopadly wszystkie objawy, lacznie z kichaniem:x myslalam ze mnie grypa zbiera..

Gość gość
a jak kobiety dowiaduja sie w 5tym miesiacu o ciazy i nie maja dolegliwosci to znaczy, ze ich dzieciom cos sie dzieje?