Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

opole czy Ty jestes w stanie opuscic opole?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
co? akurat Opole to jest miasto i to duże i to jest miasto wojewódzkie ja przecież nie mieszkam i nigdy nie mieszkałem w Opolu zrozum

ps w Opolu mógłbym mieszkać i pracować w Opolu jest dużo dużych firm i przedsiębiorstw ale żeby w nich pracować trzeba być po studiach

widziałeś ten powyższy cały filmik ?

kobiecy karol jak obejrzysz ten powyższy filmik to poczytaj też o mojej wsi tutaj http://www.domaszowice.pl/26/39/polkowskie.html Polkowskie Wieś w Polsce Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 2 °C, wiatr płd.-zach., 10 km/h, wilgotność 80% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: piątek, 17:14

KK oceń mój filmik z 14:59 i zobacz cały ten filmik i co sądzisz o tym osiedlu ?

Kobiecy Karol jesteś? Obejrzałeś powyższy filmik oraz poczytałeś w linku o mojej wsi?

Gość gość
namysłów tak naprawdę marzy o pracy i mieszkaniu we wrocku, ale nikt tam nie chce takiego durnia bez szkoły i stąd ten jego hejt na wrocław :D

21:09 akurat ja nie chcę mieszkać we Wrocławiu bo w tej dziurze i zaduupiu nigdy nie chce mieszkać :D choć często jestem we Wrocławiu niestety :o