Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Prezes powinien ODWOŁAĆ Premiera Morawieckiego,i to jak NAJSZYBCIEJ

Polecane posty

Gość cOOle at home R

Bo ojczulek więcej szkód wyrządzi. Szkodzi Polakom,szkodzi Polsce.

Gość gość
K. Morawieckiego powinno sie wydalić z sejmu za takie szkodliwe wypowiedzi! Sp*******ił kariere synowi już na początku :D:D

Gość gość
Kiedy on jest w niego wpatrzony, jako zlotoustego mowce!

Gość gość
Na razie klub poselski Kornela M. ma 6 posłów i być może te głosy przydadzą się PIS-owi w jakimś decydującym głosowaniu aby była większość. Ale gdyby PIS zadecydował o przyjęciu choćby jednego nachodźcy ' stamtąd' czyli zmienił zdanie w swoim programie wyborczym, dzięki któremu zdobył tyle głosów, nigdy więcej nie zagłosuję na tę partię. PIS to nie moja bajka, głosowałam na nich bo jako jedyni byli przeciwko przyjmowaniu tego tałatajstwa.

Gość gość
Nie oglądam TV od kiedy jest nowy premier, bo mi się nie podoba. Chcę Beatkę z powrotem. Obraziłam się na PiS, niech nie liczą, że zagłosuję na nich kiedykolwiek. Ogólnie nie ma na kogo głosować, porażka ☹

Gość Pawłowicz do K Morawieckiego
Dziś BARDZO zaszkodził Pan Premierowi i to w najbardziej wrażliwej dla Polaków sprawie.Postraszył Pan nas pośrednio możliwością dopuszczenia przez nasz rząd zagrożenia naszego bezpieczeństwa. PIS jest PRZECIWKO przyjmowaniu obcych kulturowo,którzy przyjęci w Europie Zachodniej sieją strach i zbrodnie.Czy Pan tego nie widzi ? Pan nie jest członkiem PIS,ale Pana wypowiedzi i sugestie szkodzą pisowskiemu premierowi.Szkodzą PIS-owi. Szkodzą Polakom,szkodzą Polsce. Żadnych nachodźców islamskich ! Żadnych korytarzy do Polski ! TYLKO pomoc na miejscu lub w państwach sąsiadujących ! Panie Marszałku,proszę nie utrudniać już na poczatku i tak trudnej misji premiera Mateusza Morawieckiego,który ma realizować przecież wyborcze obietnice PIS,a nie grupy sejmowej Wolni i Solidarni 🖐️

Gość gość
Prezes go nie odwoła i raczej nie ma takiej opcji, żeby sam został premierem. Zresztą już raz był. U nas nie ma nikogo na poziomie do rządzenia, może koty, skoro ludzie nie potrafią? Jedni i ci sami przyssali się do stołków jak te kleszcze i nie odpuszczą. Czekam, aż się rozpukną ze złości niektórzy, szczególnie ci, którym się rozrabiania i protestów zachciewa, chcą u nas terrorystów i nawet sobie pierdnąć w kiblu nie mogą bez zgody Unii. Nigdy nie byliśmy wolnym krajem tak naprawdę. Nie tak całkiem dawno tak się tańczyło jak ZSRR zagrało, a teraz Unia się panoszy ☹

Gość gość
Chcę, żeby Polska była Polską. Po prostu i zwyczajnie, a nie częścią jakiegoś sztucznego tworu, który się sypie. Jeszcze na stare lata trzeba będzie przejść na islam? Jakoś tego nie widzę

Gość gość
W dniu w którym PiS oficjalnie zadeklaruje chęć przyjęcia tak zwanych uchodźców przegra wybory.

Gość gość
zrobmy drugi marsz niepodleglosci!! taki na pol miliona

Gość gość
Nie wiem jaki się okaże, ale mam nie za dobre przeczucia, według mnie lepsza na miejscu premiera z różnych powodów była p.Szydło.

Gość gość
Kolejny kolaborant się znalazł w Polskim sejmie

Gość gość
Jak to się mówi, po czynach go poznamy [ mam na myśli młodego Morawieckiego, bo starszy się albo zbłaźnił albo zgłupiał z tymi uchodźcami]. Każdy nowo wybrany ma piękne słówka dla publiczności a później się okazuje czy dotrzymuje zapowiedzi z expoze. Najgorsze jest to, że gdy oszuka wyborców nie ma jak go odwołać ani pociagnąć do odpowiedzialność [ patrz Tusek,Kopacz i reszta tej bandy zdrajców i zaprzańców].