Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym trzymacie zabawki?

Polecane posty

Gość gość

Jak zapanowac nad tym haosem? Wszystko wszedzie lezy. Mam osobne pudlo na pluszaki osobne na samochodziki osobne na male pladtikowe rzeczy i regal na wieksze zabawki. Noi w kazdym pudle jest i tak wszystko wymieszane. Chyba kupie ogromny kufer i bede wszystko wrzucac do jednego i pluszaki i samochody i cala teszte bo widze ze segregacja i tak nie ma sensu. A jak to jest u was drogie mamy? Moze podzielicie sie swoimi sposobami jak nad tym wszystkim zapanowac bo w pokoju mojego dziecka jest non stop balagan

Gość gość
W niczym nie trzymam na noc zgarniam w kat i tak rano wszystko wywlecze

Gość gość
Ikea trofast - wszystko poukładane w pudłach;) można wysypac do zabawy później zgarnąć do pudła i jest porządek ;)

Gość gość
Mój ma takie ławeczki przy stoliku z wbudowaną skrzynią pod siedzeniem, książeczki na regale a cała reszta w tych skrzynkach, z grubsza tematycznie posegregowane, tzn w jednej pluszaki, w drugiej autka, w trzeciej zestawy do ciastoliny.

Gość gość
Podnosze:)

Gość gość
Regał, plastikowe pudło na zabawki, pufa, podłog też. Na podłodze stoją raczej tory wyścigowe, parkingi, chociaż na wszystkie i tak jest za mało miejsca więc złożone ładują właśnie w pufie.

Gość gość
Regal, pufa, kartonowe i plastikowe pudla.

Gość gość
Ja też posegregowane w skrzyniach i kartonach. Stoją wysoko na komodzie. Dziecko samo nie sięgnie i jak chce np. pluszaki, to mówię, żeby najpierw posprzątala to, czym sie aktualnie bawi. Jak posprząta, to dopiero daję inne pudło.

Gość gość
W pudelkach wszystko mialo byc posegregowane! Mialo byc. Pluszaki na puleczkach z ksiazkami i plytami, reszta w szufladzie pod lozkiem i w pudelkach pod biurkiem. Ma duze rogowe biurko!

Gość gość
Ale dlaczego krzyczysz? ;-)

Gość gość
W plastikowych pudelkach i komodzie i tak jak u ciebie wszystko jest wszedzie ponieszane poupychane jak zobaczylam ze pod choinke dostal nastepna kupe wielkich aut to juz wiedzialam ze tego nie zmieszcze i stoi reszta z boku. Te zabawki to zmora na kazda okazje cos a miejsca nie ma

Gość gość
Regał i pudła kartonowe z obi 70 procent zabwek wywieźliśmy przwd remontem do dziadków i migamy się od ich zabrania

Gość Olciak43
Tak jak wyżej ktoś pisał najlepiej kartony albo plastikowe pudełka i regał. Ja tak zrobiłam, znalazłam porządny regał Metalowo-drewniany na makrodom.pl i w końcu mogłam uporządkować zabawki dzieciaków na dolnych półkach a inne rzeczy na górze.

Gość Malwaosa
Zabawki mojego syn zawsze w takim małym regale u niego w pokoju. W kartonach nie bardzo wam powiem. Lepiej kupić jakiś mały regał ładny, takie rzeczy są tanie np. na http://www.makrodom.pl

Gość gość
Mebelki modułowy z koszykami Ikea trofast Czysciutko i wszystko posortowane