Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Hej jak mija dzien?

Polecane posty

Nie musi być potwierdzonia. Są zdjęcia, zgadza się samochód! To jest najważniejsze i liczba ciał!

Gość gość
16 latka w samochodzie z 27 latkiem kto idzie do samochodu z dużo starszym mężczyzna ?

Gość Pener
Wiesz słodka jak ja lubie Cie :)

Wbrew pozorom to byli dobrzy ludzie.. jeszcze raz powtarzam tu nie chodzi o różnice wieku tylko o przyczynę wypadku!!

Gość gość
Moja wersja jest taka że byli pod wpływem alkoholu może narkotyków

Gość Pener
Tego czepiania sie wieku rowniez nie rozumiem :/ Znajomych można miec choćby i 40 lat starszych

gość dziś to również jest bardzo możliwe. Nie ma co dumać trzeba poczekać na nowe wiadomości w tej sprawie.

Pener dziś dokladnie. To jest to samo jakbyś Ty znał kolegę w swoim wieku i wiedział, że jest on OK powiedzmy, i ten Twój kolega miał znajoma o 5-10 lat starsza. Więc z perspektywy jej znajomych ten Twój kolega nie jest już OK, tylko od razu jakiś typ, który na pewno chce wyrządzić krzywdę.

Powtarzam u Nas na wsi tak dzieje się często, takie znajomości. I pewnie nie tylko na wsi ale i pewnie w miastach.

Gość Pener
No oczywiście nie jest to "przywilej" wsi. Sam mam duzo znajomych w różnym wieku.

Gość gość
Nieszczęśliwy wypadek bo byli pod wpływem alkoholu

Gość Pener
Taki wypadek to jest tylko chwila :/ Szkoda tylu bożych istnień.

Gość gość
Miałem bardzo udany dzień. Pół dnia spędziłem w McDonald's. Chyba musze schudnąć.

Możliwa też brawura. Głupi dołek i już lecisz.. tracisz kontrolę nad kierownicą.. więcej nie potrzeba do tragedii.

gość dziś haha, witaj w klubie. Ja też musze schudnąć. Tyle mi się przytyło od Świat.. najgorsze te słodycze.. dla mnie jak narkotyk..

Gość gość
Tak się obzarlem w mcdonaldzie. Poszedłem do auta i grałem na telefonie aż usnąłem. Gdy się obudziłem stwierdziłem ze jestem glodny wróciłem więc do mcdonaldzie ale niestety była duża kolejka więc wpadłem w panikę co ja teraz zrobię więc pojechałem szybko do biedronki i zrobiłem zapas słodyczy chipsów i pączków. Wróciłem do domu o 16:30 ale niestety to co kupiłem juz się kończy. Będe chyba musiał zamówić kilka pizz i zgrzewke coli do tego. Mam nadzieje ze przetrwam do wieczora.

Gość Pener
Prosze bardzo

Na pewno ważne będzie ułożenie auta w rzece. Z jakich przyczyn auto było przewrócone i tym bardziej poobijane. Z nowych wiadomości wynika, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że w czasie gdy auto wpadło do rzeki, osoby w nim przebywające były już nieprzytomne. Może dachowali i stoczyli się do wody?