Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato czy myślałaś o sprzedaży fetyszystom swojej

Polecane posty

Gość gość

znoszonej bielizny

Gość gość
bo czarne rajstopy w których jesteś na zdjęciu mogłyby zbyt znalezc

Gość gość
Chcesz to Ci wysle znoszone rajstopy :P skarpetki majtki co tam chcesz. Ile mi zaplacisz?

Gość gość
Wystawie na allegro na licytacje :D

Gość gość
ja jestem wierny rajstopom pewnej Magdaleny Joanny,ale tak sobie fantazjuję,ale gdyby nas los jednak połączył to zbieraj,może się przydać

Gość gość
To wysylac czy nie? Interesuje mnie kwota jaką byś mi zaplacil :)

Gość gość
Nie to nie chytrusie :(

Gość gość
Ty jesteś wierny tylko zasadzie,ze tobie zdradzać wolno ciebie nie. Majtki robaczka moz3sz mieć w każdej kieszeni, szcz3g9lnie jak liczysz teraz na seks z nia, gdy wyjezdzasz od niej jakos majti jej nie sa tobie potrzebne:p, naprawiaj związek z robaczkiem, od czasu do czasy, żeby nie zwariować bedziesz oglądał zdjęcia innej, jeździł jej trasa i marzył o seksie z nią a ona będzie myśleć dlaczego taki gnom do mnie się przyczepił a nie jakiś fajny, meski, interesujacy prawdziwy mężczyzna?

Gość gość
Pachną tak samo jak Magdaleny i Honoraty dawaj adres kumpla i powiedz ze przesylka do Ciebie bedzie :P

Gość gość
16:58 W czym problem? Odczep się od niego i będzie po kłopocie :)

Gość gość
on nie ma kumpli

Gość gość
No to podajesz ten adres czy nie bo ide 😠

Gość gość
Idź i nie wracaj :)

Gość gość
Naprawde moge wyslac :P moze Ci taki prezent zrobie :)

Gość gość
To on nie daje mi spokoju od lat i ciągle opowiada jak to seks z moim fantomem jest dla niego niezbędny do zycia:p Zaproponowałam mu, by kupił fantoma swej narzeczonej robaczka, to może wtedy i seks z nia wejdzie na wyższy duchowy poziom ze zwierzęcego:) A może to kwestia kobiety, po prostu.:P W każdym bądź razie ja go nie chce, są po prostu bardziej interesujący mężczyźni od niego.

Gość gość
Wiem, że są ale uczepiłaś się go jak wesz, którą jak wiadomo trzeba koniecznie usunąć, ale ciężko to zrobić :P

Gość gość
Usuń się z jej życia, nie będziesz musiał zabijać jej, gnido.ONA NIGDY CIĘ NIE BĘDZIE CHCIAŁA, NAWET JAKBY MIAŁA BYĆ SAMA DO NOCĄ ŻYCIA ciebie NIE CHCE. JESTEŚ GNIDA, KTÓRA MA KASĘ ALE ZA NIĄ NIE JEST WSTANIE KUPIĆ MESKOSCI ANI FIZYCZNEJ ANI MENTALNEJ. Pochlebiało ci jej zainteresowanie, czules się maczo okazując jej publicznie lekceważenie a potajemnie kochając się z jej fantomem codziennie, pragnąc jej bliskości i tylko z nią przeżywając najwyższe uniesienia, ale zabrakło ci odwagi i męskości by spotkać się z nią a nie z jej fantomem, chciałeś mieć dwa zycia: jedno z narzeczoną i drugie z nią, ale ona się nie zgodziła, zaczęła głośno mówić o tobie prawdę wiec postanowiłes ja zabić. Trudność z tym ostatnim powinna dać ci do myślenia, ale masz w sobie za dużo pychy i kompleksów jednocześnie, by spojrzeć prawdzie w oczy. Jesteś gnida a ta choćby chciała nawet malutkiej pchly nie zabije, ale ona ja juz pozrec moze. Do przemyslenia