Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia Maz

Gdzie zostawić auto przed wylotem Okęcie

Polecane posty

Gość Oliwia Maz

Hej! Mam do Was pytane po nowym roku ruszam na urlop. Wylatuję z Okęcia, a muszę dostać się tam samochodem, czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę zostawić bezpiecznie samochód na 10 dni, który parking najlepiej wybrać?

Gość Normina44
Ja kiedyś stawiałam auto na tym parkingu lotniskowym i ogólnke nie polecam. Ogromny ścisk, auta często są tam uszkadzane i też cenowo nie jest zbyt dobrze.

Gość Karolina S
Mi dość często zdarza się lecieć z Okęcia także już jestem obeznana w ofertach oraz warunkach jakimi mogą pochwalić się lotniska. Na ten moment wybieram jedynie parking który znajduje się przy Alei Krakowskiej i jest to Parking Lotnisko Park&Fly. Ma dobrą lokalizację i nie było nigdy problemów z jakimkolwiek uszkodzeniami auta jak to niestety bywało w innych miejscach. Zapewniają od razu transport busem pod samo lotnisko. Cena jest zależna od tego, na jaki okres czasu chciałabyś zostawić samochód na ich parkingu. Naprawdę warto! :)

Gość Czemiek32
Zgadzam się z poprzednikiem, jeżeli chodzi o parking przy lotnisku to tutaj Park&Fly będzie rozsądną opcją. Mają dobre ceny, zapewniają bezpieczeństwo i co ważne jest dużo miejsca bo znajduje się u nich 1000 miejsc parkingowych.

Gość Rafal K
Również mam dobre doświadczenie co do tego miejsca. Dość często latam do Belgii w sprawach służbowych z Okęcia, a że mieszkam pod Warszawą to nie mam innej opcji niż dojazd autem. Mają dobre cenniki, miłą obsługę i zapewniają bezpieczeństwo przez cały dzień. Transport na lotnisko również odbywa się klimatyzowanym busem, więc nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

Gość Oliwia Maz
W takim razie dziękuj***ardzo i w końcu już mam spokój bo wiem gdzie muszę zajechać i zostawić auto. Dobrze, że jednak wcześniej zapytałam

Gość Karolina S
Nie ma za co i mam nadzieję, że się nie zawiedziesz stawiając na Park&Fly, ale jak widać opinie na ich temat są naprawdę dobre :)

Gość Markuss55
Także korzystam z ich usług i mam dobre doświadczenie z Park&Fly obsługa, ceny i warunki w pełni spełniają moje oczekiwania.

Gość KacperCwaniak
Gdzieś na osiedlu i autobusem dojechać na lotnisko :)

Gość eryk8

Możecie zostawić w Premiere Parking, ja jestem zadowolony z ich usług,  za darmo też dowożą i odbierają z lotniska. Parking znajduje się niecałe 4 minuty od lotniska.

Gość default

Znajdź przystanek na Ursynowie z połączeniem na lotnisko i zaparkuj gdzieś obok. Po co masz płacić za frajer i nabijać kabze kapitalistom.

Gość medison

Ja dojeżdżam  sporo do Warszawy więc jadę swoim autem i kilkakrotnie już zostawiałam w premiere praking, ceny bardzo dobre, szybki transfer na lotnisko jakieś 5 minut drogi. Także warto

Gość gość

Ja ostatnio miałam podobny problem z poszukiwaniem parking w Gdańsku. Na szczęście trafiłam na parking https://e-parking.net.pl/ Parking znajduje się blisko lotniska, jest strzeżony i ma całkiem niezłe ceny.

Gość Gość

zostawić najlepiej w domu i wziąć TAXI