Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nigdy nie bede w zwiazku ehh

Polecane posty

Gość gość

Za kazdym razem patrze czy facet zwariowal dla mnie, czy nie To nie tak,ze od razu skreslam. Ale jak widze brak tej pasji i zaangazowania to wycofuje sie i nie ma zmiluj. Jeden probowal mi wmowic, ze to normalne, ze w zwiazku nie ma pozadania i liczy sie co innego. Jestem mloda i nie chce marnowac czasu na jakies siostrzano-braterskie relacje.Wiem, ze i mi i jemu brakowaloby tego i przy najblizszej okazji bylaby zdrada, wole tego oszczedzic.Niestety faceci tego nie rozumieja i podchodza egoistycznie. Smutne to...bo chyba nigdy nie bede w zwiazku w takim razie :(

Gość gość
nie bedziesz ehh...

Gość gość
Niestety ale widze jak to jest w innych zwiazkach.Kobiety wybaczaja, daja z siebie wiele, odsuwaja potencjalna konkurencje wszystkimi sposobami,a to przeciez facet nawet nie powinien byc zainteresowany jakby cos do nich czul. tylko,ze kobiety wola sie oszukiwac. ja na to nie chce tracic czasu..

Gość gość
Maja znajoma powiedziała do mnie: on i tak wróci do mnie na seks, odpowiedziałam - mam nadzieje, bo to by znaczyło ze juz NIGDY do.mnie nie przyjdzie i nie będzie mnie.dreczyl swoimi pragnieniami i będzie tobie wierny, bo nie jestem zainteresowana facetem grającym na kilka frontów.

Gość gość
Fuj czyli napaleńców przyciągasz, jak spotkasz jakiegoś porządnego to potem ucieknie.

Gość gość
Nie rozumiesz o czym mowie

Gość gość
Nie ty jedna masz takie myśli. Mówi się trudno i żyje się dalej. Zawsze można zapchac się kitem w razie wu.

Gość gość
Potem będzie temat, kocham go, ale jak mi wsadził w pupę to się zdziwił, łatwo wszedł i czar prysł. Jak jest zauroczenie i miłość to jedno nie ogranicza drugiego.