Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy kobietki

Polecane posty

Gość gość

Mam problem i chce się poradzić. Moj facet powiedział, że chce mieć dziecko ze mną ale bez małżeństwa. Wściekłam się. Wręcz zatkalo mnie. Jak wy to byście odebrały. Proszę o rozsądne odp a nie żarty . Dzieki

Gość gość
Dziś chce a jak się urodzi bedzie miał je gdzieś.

Gość gość
małzenstwo jest prawnym zabezpieczeniem dladziecka i ciebie, alimenty,renta rodzinna, dziedziczenie,nazwisko a Ty jak się bedziesz czuła jako kto? Konkubina? Bo przeciez nie zona ta wybrana przed ludżmi i Bogiem. Niech ten palant s**********la.

Gość gość
20.06 racja, wielu takich jest, niby chcą dziecka ale nie wiedza z Iloma obowiązkami, wyrzeczeniami, nieprzespanymi nocami się to wiąże. W ciąży jest wszystko ok a kryzys nastepuje zaraz po urodzeniu się dziecka i dopiero wtedy kobieta widzi z kim ma do czynienia, ale juz jest za późno... W obecnych czasach wielu jest niedojrzałych chłopców, kłamców, oszustow,kobieciarzy itp. i nie ma z kim robić dzieci. A jeszcze tym bardziej jak Twój facet autorko nie chce ślubu, cos jest nie tak...a potem jeśli Cie zostawi to zostaniesz z niczym, z palcem w d...e. Taka prawda, ja jak czytam to forum to coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze nie chce mieć dzieci. Nie zachodzi z nim w ciążę, radze Ci, bo potem będziesz żałować...

Gość gość
Czyli chce dziecka nie ciebie szybko sie cuebie pozbedzie jak cis mu nie podpasi uwieerz przy dziecku mozna poklocic sie o wszystko każdy ma inną wizję. Jednym słowem szuka inkubatora na dziecko a ty wydajes. Mu sie idealna

Gość gość
Nie słuchaj ich, taki twój los :-)

Gość gość
jak będzie za ciężko to może nawiać ,a wie już że przy rozwodzie oskubiesz go ze wszystkiego ,podziekuj tym babkom co tak zrobiły,chłopy boja się ślubów ze względu na wasze charakterki,a tak w ogóle to chce z tobą być tylko sie boi ze będziesz wredna,zresztą wy po ślubie robicie sie wrednowate ,więc mu sie nie dziwię ,jak wiesz że on jest odpowiedzialny a ty nie zmienisz się w kwokę marudną to ryzykuj i on może się przełamać do ślubu ,