Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plama po rosole. da się wyprać?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, ostatnie święta będę bardzo długo wspominała jako bardzo udane poza pewnym incydentem. podczas uroczystego obiadu przewróciła się waza z rosołem i praktycznie zalała ona cały dywan. wizualnie dywan wygląda tragicznie i nie wspomnę już o zapachu jaki wydziela. żeby było tragikomicznie, to dywan był kupiony kilka dni przed świętami. w związku z tym mam pytanie, czy jest jakaś pralnia piorąca dywany i tego typu plamy w okolicach Wałbrzycha lub Wrocławia? pozdrawiam.

Gość gość
Tłustymi plamami będzie problem i tu na Twoim miejscu poszukałabym dobrej firmy sprzątającej albo pralni, co pierze dywany. w internecie dużo widziałem ogłoszeń tego typu. poszukaj.

Gość gość
Tu autorka tematu, teraz się dokładnie przypatrzyłam tej plamie. To nie rosół tylko sperma.

Gość gość
oj sperme to trzeba zlizac. nic innego sie nie poradzi

Gość gość
Hahaha :D

Gość gość
Cholera przeczytałam palma, pora udać się do .... okulisty

Gość gość
Hejka. Nie martw się takimi plamami, bo to żadna tragedia. jak u nas była babcia na obiedzie, to też rozlała zupę i domowymi sposobami nic się nie dało zrobić. popytaliśmy znajomych i się okazało, że we Wrocławiu na ulicy Kiełczowskiej 62 mieści się bardzo dobra pralnia, która odebrała od nas dywan i dobrze i fachowo go wyprała. nie było żadnych zmian w tekturze dywanu, ani koloru. pozdrawiam!

Gość gość
znam tą pralnię i mogę potwierdzić, że w tym, co robią są dobrzy. zawiozłem do nich dywany, które były brudne i pełne piachu i tak je wyczyścili , że nie dojrzałem żadnego ziarenka. pralnia posiada jeszcze jedną zalętę o której warto wspomnieć a jest to duży parking na którym można było pokojnie zaparkować dostawczaka. ja z moim Ducato nie miałem żadnego kłopotu. dobrego wieczoru.

Gość gość
praktycznie wszystkie plamy można usunąć z dywanów, ale jdnak najlepiej to robią wyspecjalizowane pralnie automatyczne. ja akurat jestem z Wrocławia, to korzystam z firmy Pierzdywan. Ci co mają problemy z dojechaniem tam, to proponuję użyć nawigacji gogle, która idealnie doprowadza nas na parking. pozdrawiam.

Gość gość
Ja akurat nie jestem zmotoryzowany, ale nie było problemów żeby pralnia odebrała dywany i usunęła plamy po tawocie. trochę majsterkowałem no i się zdarzyło, że trochę spadło na dywan i była tłusta plama. jednak pralnia pierzdywan poradziła sobie z tymi koszmarnymi pla,mami. i jest sehr gut