Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mario5581

Czy MIŁOŚĆ ma sens?

Polecane posty

Cześć, jestem 36 letnim facetem, myślę że dość twardym bo życie mnie nie oszczędzało. Mam pytanie jak wy myślicie czy miłość ma sens? czy istnieje prawdziwa bezgraniczna miłość na dobre i złe? Ja osobiście powiem że już nie wierzę w miłość bez granic. W 2006 r poznałem cudowną kobietę,która odmieniła moje życie. Po roku czasu oświadczyłem się jej a ona powiedziała TAK, wtedy wiedziałem że mogę wszystko. Było cudownie, po kolejnym roku naszego szczęścia dowiedzieliśmy się że jest chora na raka białaczki. Mój świat się zawalił , walczyliśmy z chorobą rok czasu ale Bóg miał inne plany i mi ją odebrał. Wtedy już nic nie miało sensu stawałem się wrakiem człowieka. Po upływie roku poznałem kobietę, delikatną , piękną dla mnie bez wad! Po 6 miesiącach zawarliśmy związek małżeński (cywilny), znowu odżyłem, po roku urodziła się nam córeczka, która jest całym moim światem, Miałem firmę i niestety wpadłem w długi ale sobie radziłem zawsze, Moja żona i córka były dla mnie wszystkim, po 5 latach postanowiła się rozwieść, myślałem że z mojej winy, zostawiłem jej cały dorobek życia bo wiem że ja sobie poradzę. Boli mnie to że widuję córeczkę średnio 2 razy w tygodniu a kocham ją najbardziej na świecie. Nie jesteśmy ze sobą od dwóch miesięcy a ja dopiero teraz dowiedziałem się że ona kogoś miała i ma nadal. Najbardziej boli to że byłem dobrym mężem i ojcem a teraz ktoś inny, zupełnie obcy facet będzie przy mojej córeczce a ja będę ją widywał jak jakiś wujek, GDZIE TA SPRAWIEDLIWOŚĆ I CO Z TĄ MIŁOŚCIĄ????? jak wierzyć w miłość??? Dla mnie miłość umarła!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować