Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesc tu cynik jaka bede mial gwarancje ze jak pojde do pracyt o

Polecane posty

Gość gość
ja tez nie

Gość gość
z policją robią co chca. do tej pory zbierają cięgi za komuchów. i będą zbierali dalej. im sie wydaje ze są od bicia a tak naprawde to są chłopcy do bicia. to co sie działo po tzw zmianie ustroju to była zachęta do bezkarności dla nich i dla wymiaru sprawiedliwości. zobaczysz co sie bedzie działo niedługo a byc może juz sie dzieje. nie wiem nie mam tv

Gość gość
dziwi mnie tylko jedno bo w końcu częśc z nich jest kumata maja doświadczenie z którego można wysnuc prawidłowe wnioski. w zasadzie chciałbym mieć doświadczenie części z nich. i tam pare umiejetności i kontaktów. ale pewnie takich góru nabieżąco sie pozbywaja wplatując w jakies kompromitacje. dlatego srednio sie ciesze jak nagłasniaja grzechy jakiegos policjanta. mam przeczucie że przynajmniej w częsci tych spraw to była pacyfikacja niewygodnego goscia

Gość gość
zreszta to jest zdaje sie nagminne. tak samo z sędziami prokuratorami itd. to jest wszystko piejknie zaplanowane. ta metoda ma już nawet w sobie kontrmetode i zapewne przypadki takie posłużą jak będa potrzebne do budowania autorytetu jakiegos nowego szefa itd. w sumie może posłużyc do wszystkiego. a w sumie trudno wkooorfić zestresowanego policjanta i sprowokowac do głupich poczynań? nie trudno. amen. zdaje sobie sprawe ze wszystkim trzęsą ludzie zakamuflowani na stanowiskach i tak naprawdę daleko mi do rzucania kamieniami w policje.

Gość gość
ale na nieszczęscie ja tez jestem nerwowy. szczęsliwie od nerwów do przemocy daleka droga. przynajmniej dla mnie. i to też może byc siła albo słabośc.

Gość gość
poza tym ustalmy. albo zresztą c***j z tym ustalaniem. w uk maja tv cyfrową?

Gość gość
poza tym trzebazmienić jedną kwestie. obecnie tym rotującym na górze nic sie nie dzieje. oficjalnie maja wielka krzywde zwolnią ich ze stanowiska publicznie napietnują zajepią albo i nie emeryture. tyle ze oni mają to głeboko w doopie bo ktos im za te cierpienia sowicie zapłacił. kiedyś przynajmniej jak sie zmieniała władza to rzadko który uchodził z zyciem. tera kooorfa odgrywaja szopke i im przywozą dzifki na impreze. dla części to prawdopodobnie ostatni klienci. z takimi ludxmi mamy do czynienia. tu sie kooorfa straszenie piertlem i zwolnienim nic nie zdziała

Gość gość
już pomijając ludzkie i nie tylko ludzkie cierpienia (bo do tego sie przyzycaiłem niestety przynajmniej do myślenia o tym i o fakcie ze nic nie moge z tym zrobic)to mnie po prostu kooorfa wkooorfia i mam w dooopie co mi zrobia. trace rozwage przez ten wkooorf. jedno jest pewne. jakbym miał mozliwosc zapiertolic dziada to bym dziada zapiertolił bez oglądania sie na to że zdradze swoja obecność np

Gość gość
poszedłes skarpetki zmmienic? czy wręcz przeciwnie?:D