Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona rozkapryszona jedynaczka

Polecane posty

Gość gość

Pochodzę z wielodzietnej robotniczej rodziny.Tylko ja jeden ukończyłem studia.Natomiast moja zona to rozkapryszona jedynaczka z inteligenckiej rodziny.Też oczywiście po studiach,naszym dzieckiem zajmuje się opiekunka,bo żona jest nastawiona na karierę.Ma maniery królewny,lubi być cały czas w centrum uwagi.Jednak najbardziej boli mnie sposób w jaki traktuje moich rodziców.Nie umyje po sobie wanny,bo uważa,że skoro moja matka była sprzątaczką,to może po niej posprzątać.Co innego jej matka -emerytowana pani adwokat.W czasie wizyty u mojego brata nakrzyczała na bratanków,żeby zabrali psa,bo może jej zniszczyć nowe,eleganckie rajstopy.Naszego dziecka nie dopuszcza do moich bratanków i siostrzeńców,bo mówi,że nabierze się od nich złych manier.Wkurza mnie to pomału,myślę o rozwodzie.

Gość gość
Rozumię że z łószka jej nie wyrzócisz bo z guffnem byś został? :O

Gość gość
Wiej od kretynki.

Gość gość
jesteś tylko osłem pociągowym dla niej jak się przebije to zamieni cię na bogatszy model

Gość gość
"co sobie wziales to masz :D

Gość gość
a tak w ogóle to 0,5/10

Gość gość
Ciekawe co was nawzajem w sobie urzeklo...

Gość gość
Twoja zona jest po prostu zle wychowana. Nie ma tu nic do rzeczy czy jest jedynaczka. Zachowuje sie jak prostaczka, skoro traktuje twoja mame jak osobista sprzataczke. I tyle. Powinenes jej to SPOKOJNIE i grzecznie powiedziec. Twoja mama jest emerytka, a nie jej sprzataczka. Dla twojej zony jest tesciowa, czlonkiem rodziny, a nie sprzataczka. Zona jest mlodsza i w miare mozliwosci powinna pomagac starszej osobie, bo tego wymaga kultura, a przeciez twoja zona pochodzi z kultrualnej rodziny.

Gość gość
zła kobieta bardzo zniechęca, choćby nie wiem jak by była piękna...

Gość gość
to gdzie ty miałeś oczy zanim zaczeliście sypiać ze sobą?:)

Gość gość
A czemu nie znalazła sobie jakiegoś adwokata na swoim poziomie? Czyżby była tak brzydka, że nikt z jej "kasty" jej nie chciał?

Gość gość
Facet. Nie bądź śmieszny. Serio. Sam sobie taka wybrałeś. Nie zauważyłeś tego wcześniej. Byłeś zaslepuony ładna buzia i seksem. Więc teraz masz co sam chciałeś. Kobieta zmienić to się nie zmieni. Jeśli Ci tak nie pasuje to się rozwiedz.

Gość gość
Widziały cały co brały więc nie marudź: ) zawsze taka był a. Akceptowales jej zachowanie więc to takiego się nagle stało?

Gość gość
Ona myje wanne umywalkę i ubikacje A babcia mnie oklamała że netu nie ma z kim ona gada z Tobą czy ty z jej córką ?