Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takim zachowaniu rodziny chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj moj facet musial cos zalatwic w rodzinnym miescie wiec na chwile wstapilismy do jego rodziny ktora malo znam. Przywitalam sie z nimi i czekalam w pokoju goscinnym na niego. Jego ciotka tylko zapytala czy chce cos do picia a pozniej oni jedli obiad w kuchni a mnie nie zapytali czy mnie poczestowac choc mojego faceta pytali - nie przy mnie ale slyszalam. Nie bylam bardzo glodna ale wiedzieli ze bylam po podrozy i jakos dziwnie sie poczulam...poza tym oprocz "dobry wieczor " nie rozmawiali ze mna

Gość gość
a jakby gadali to bylby temat ze wścibscy itd.:D

Gość gość
Zalezy jak by gadali ale miło by było gdyby się chociaz cokolwiek o mnie zapytali

Gość princessinthesky
Może trochę niekulturalnie wpadać bez zaproszenia w porze obiadowej

Gość gość
Tylko ze ja tam nie wpadłam w odwiedziny ani dla przykemnosci tylko czekałam na chlopaka i nie mialam wyjscia

Gość gość
Ile się znacie? Wypada zapytać.

Gość gość
A moze oni zapytali chlopaka, czy CHCECIE obiad, a on odmowil?

Gość gość
To chuj im w d***la,jak wpadną kiedyś do ciebie to zrób im tak samo

Gość gość
A o czym mieli z Tobą gadać, przecież się pewnie wcale nie znacie? Nie przyjechaliście na proszony obiad, tylko wpadliście na chwilę, w porze obiadowej... Ja też nikogo bym nie poczęstowała z tego względu, że po prostu gotuję akurat dla naszej trójki, nie lubię marnować jedzenia i wyrzucać, a na drugi dzień też nikt z nas nie lubi dojadać. Więc gdyby się pojawiły nagle 2 dodatkowe osoby też by ich nie poczęstowała. Na obiad się przyjeżdża z uprzedzeniem, a nie wpada w ostatniej chwili.

Gość gość
Ona nie wpadła na obiad tylko czekała na chłopaka. Normalna matka czy ojciec zaproponowalby z grzecznosci nawet gdyby nie miał. Gdzie ty się uchowalas to ja nie wiem. Mnie by interesowała dziewczyna syna choć w minimalnym stopniu.

Gość gość
Oni wpadli w odwiedziny do ciotki chłopaka a nie rodziców. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem :-)