Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskieminem

brak orgazmu dziewczyny

Polecane posty

Gość polskieminem

hej jestem z dziewczyna od 5 lat pierwszy wtosunek mielismy w wieku ja 16 ona 15 od tamtej pory regularnie jednakze nigdy nie miala ze mna oragzmu nigdy nie doszls sams natomiast dochodzi, dowiedzialem sie o tym niedawnl w klotni gdy mi wykrzyczals zebym w koncu nauczyl sie „r****c“ bo nigdy jej tego nie dalem itd.. mowi ze zawsze gdy mowilami jak mam robic gdzie lepiej itd to ze chwilke tak robilem i dalej bylo spowrotem ostro. pomozcie bo dzieki temu ja juz nie mam ochoty na sex bo swiadomosc ze jej i tak nie zadowole czy to ze nie ma przyjemnosci odbiers mi ochote na sex , ale ona twierdzi ze chce ze mns tego sexu itd ze jej brakuke tej bliskosci te to wazne ?!! nie rozumiem jej wcale bo skoro i tal jej nie jest dobrze ze mna to po co to wszystko? zaproponowala ze moze powinnismy sprobowac z innymi partnerami itd co lubimy bo co prawda rozdziewiczylismy sie nawzajem. ja nie chce innej zaznaczam z gory ona nie wie nie myslala o tym a wy jakie zdanie macie na ten temat by dac sie jej kochac z innym ? kocham ja i chce byc z nia do konca moich dni ale co jesli wolalaby tego innego partnera ? jakis strach zawsze jest dziekuje z gory

Gość gość
chuj ci w d**e