Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuję Ci za to co zrobiłeś dla mnie w tym roku

Polecane posty

Gość gość
O same anioły się spotkały ..dążenia ma każdy a myślę że ty to b. wielkie skoro robisz tak jak robisz.

Gość gość
Kobieto on mi nic nie obiecywał ani deklarował nawet nie wiem kiedy ma imieniny to jego fantazje urojenia , więc zakończ te twoje zazdrości bo nigdy bym nie była z kim takim kto ma chorą zazdrość o swojego męża wymyśliłaś sobie obiekcje i dalej jesteś w tym samym miejscu .Po pierwsze nie mam takich chorych zadan ze wyrywasz swoich bliskich bo ja nie mam zamiaru wchodzić w relacje z taką osobą jak ty zastanow się manipulantko wszystkich .jesteś przebiegła i to wszyscy o tobie mowią zresztą sama to deklarujesz ze aż słuchać sie nie chce tego .Myślę ze nie masz mi za złe ale tylko mam z toba tu kont.I porozmawiaj z twoim męzem niech mnie zostawi bo ja nie mam nic do niego .Szczesliwego Nowego Roku w swoim gronie przyjacioł.

Gość gość
podziękowania na forum nie są w moim stylu, poza tym ja nie wiem komu i za co miałabym dziękować, pewnie za prosta jestem by to odgadnąć, w jakim celu te prowokacje? sprawdzasz czy tu siedzę? nie, czytam co jest napisane i czasem tylko coś napiszę,b

Gość gość
Nie lepiej zadzwonic? :)

Gość gość
Znajoma mi mowiła ze znajdziesz sobie ofiarę to zaraz dzwonisz i bez zdania racji sama działasz pochopnie a innych ustawiasz , zastanòw sie nie rozmawiał z tobą i jak mogłaś coś takiego bez mojej wiedzy powiedzieć , oceniasz mnie po tych wpisach ktòre są nieprawdziwe bo nie wiem nawet do kogo piszę to jest forum skarg i żaleń a realnie kazdy z nas ma inne intencje ugodowe

Gość gość
21.58 lepiej, ale wstydzę się

Gość gość
Kocham Cię i również Ci dziękuję za ten rok najdroższa i chciałbym byśmy ich przeżyli jeszcze wiele będąc razem ❤️

Gość gość
22.40 Wiesz, że to niemożliwe.

Gość gość
Dla mnie byłeś ryjkiem i zostaniesz mimo to wolę słuchać twojego serducha jak mocno bije tik tak.

Gość gość
22.47 Mówi się trudno szuka się dalej ;)

Gość gość
Nowe bardziej mnie kręci i inspiruje.

Gość gość
fajny topik ,można sobie robić jaja

Gość gość
Dziękuje

Gość gość
Ja tesz ci dziekuje