Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuję Ci za to co zrobiłeś dla mnie w tym roku

Polecane posty

Gość gość

Za wszystko, czyli za Twój uśmiech, dobre słowo, wsparcie, pomocną dłoń, ciepło i to że czułam się wspaniale otoczona Twoją opieką. Szkoda, że nie mogę dać Ci za to buziaka. ;)

Gość gość
Dlaczego ,daj ,chętnie przyjmę i nawet odwzajemnię

Gość gość
Gdybysmy byli wolni.:)

Gość gość
Jesteście wolni ale wolicie tkwić w gownie. Jesteście śmieszni z tym swoim potajemnym romansem netowym. Oboje warci tyle co nic.

Gość gość
To żaden netowy romans :o

Gość gość
W tym roku trochę mniej, ale zwykle bardzo się starasz, więc należą ci się podziękowania.

Gość gość
9.31 po co się podłączasz? Napisałam to do kogoś kto BARDZO starał się w tym roku!

Gość gość
Podłączam się ponieważ jest to miejsce publiczne w necie gdzie każdy może napisać i włączyć się gdzie chce. Jeśli zależy Ci na poufności tych wiadomości to wyślij je prywatnie i przekaż te słowa. Tak jak robią to dojrzali ludzie a nie dzieci Neostrady.

Gość gość
Nie jestem dzieckiem Neostrady.:) A Ty też nie piszesz do niego prywatnie tylko w necie anonimowo, czyli robimy podobnie,.

Gość gość
Prowadzę z tobą rozmowę a ry piszesz w nadziei że odpisze akurat jakiś on. Zaraz przyjdziesz inny on i będziecie udawać a właściwie wierzyć że piszecie ze sobą. Taka tobą różnica

Gość gość
E tam, ja w bajki nie wierzę i wiem, że jego tu nie spotkam. A nawet jakby kiedyś tu zajrzał, bo przecież kafeteria jest wysoko pozycjonowana, to skąd niby biedaczek mógłby wiedziec, ze to do niego. Piszę chyba tylko po to żeby sobie ulżyć.

Gość gość
Teraz to rozumiem.

Gość gość
Zawsze jak coś takiego z siebie wyrzucam to mi lżej na sercu. Przynajmniej przez jakiś czas, aż do nawrotu tęsknoty.

Gość gość
Są osoby co nie wykorzystują innych, ani ty, ani ja, mamy ten sam światopogląd i postępujemy tak samo, mało tego prostąpiłaś niejednokrotnie tak samo postąpił, nikt nie chce niszczyć życia drugiej osobie. Pisać dalej?

Gość gość
Podziekowanie piszesz do tłumu. Masz cos z głową? Nawet nie znasz tej osoby tym bardziej ona nic dla ciebie nie zrobiła by jej dziękować. Pracownicy kafe muszą zakladac tematy by to forum jeszcze funkcjonowało i sprzedawali reklamy.

Gość gość
9.57 no pisz, pisz dalej

Gość gość
" Nawet nie znasz tej osoby tym bardziej ona nic dla ciebie nie zrobiła by jej dziękować." xx Znam z reala, ale Ty wiesz lepiej niż ja, no to ok.

Gość gość
9.31 po co się podłączasz? Napisałam to do kogoś kto BARDZO starał się w tym roku! x Bo taka mam ochotę. To forum publiczne i przeznaczone do tego, żeby się "podłączać". Nie umiesz z niego korzystać, to wyjdź stąd.

Gość gość
P.S. Pozdrawiam gość dziś , który się podłączył pod to, co ja napisałam :P

Gość gość
Sami podłączacze, a siedźcie sobie tutaj jak chcecie i się podłączajcie, tylko nie naładujcie się moim smutkiem i żalem, bo nie będzie to za fajny dla was koniec roku.

Gość gość
no, ojej :(

Gość gość
Chcesz się uwolnić od obowiązków, sama musisz wszystko robić, nawet te które on powinien zrobić. Wsparcie masz u rodziny i dzieci, pragniesz spokoju. Raz jesteś szczęśliwa co osiągnełaś, raz udajesz. Chcesz być silna, na ile starczy sił? Patrząc na ciebie widze siebie, i jak mogę cię ochronę przed innymi.

Gość gość
Ciekawe jak chcesz mnie ochronić, jak nawet gdy jestem blisko uciekasz wzrokiem ode mnie.

Gość gość
13:12 To nie o tobie, ty szukasz freda do pupy, takie osoby mnie odpychają, normalni uciekają.

Gość gość
Ja rownież skorzystam i Tobie dziękuję za wszystkie krętactwa jakie mi zgotowałeś za miłość ktòrej nie było za to jaki jesteś przebiegły drań ...już wiem wszystko i znikam

Gość gość
A ty do czego szukasz ?On tak myśli a ja mam gdzieś jego podchody ma swoją A niech jej usługuje.Ona powinna się leczyć bo takie zachowania ma jakby chciała mnie zabić boję się jej . Pomocy

Gość gość
12.16 Ładnie napisane, chyba ją kochasz.

Gość gość
13:26 Ja nic nie obiecałem, żadnych krętacw nie było, żadnych obietnic, czynów, to tylko twoje dążenie zaspokojenie samej siebie, draniem się stałem przez ciebie, dla ciebie. Nie znoszę takich kobiet.

Gość gość
Tu autorka. On nie jest draniem. Jest aniołem, moim aniołem.