Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdeterminowany prosiaczek

W 2018 zamierzam schudnac 20kg

Polecane posty

Gość Tredi
Dobra dieta to podstawa ale ćwiczenia do druga połowa sukcesu . A co do ćwiczenia to warto kupić sobie jakiś sprzęt , wiadomo że na siłownie nie zawsze jest czas iść a jak ma się coś w domu to można poćwiczyć w każdej chwili nie tracąc czasu na dojazd. Na stronie domenasportowa jest sporo fajnych rzeczy i w dobrych cenach

Gość gość
Jas byłam na diecie rozpisanej przez dietetyka i jadłam tak: Isniadanie: chleb zytni+plastry indyka pieczonego +ogórki kiszone II śniadanie: kiwi+nasiona chia+kiwi ObiAD: mieso mielona z indyka z cukinia, pomidorami i papryką. Kolacja: zupka papryka+pomarancza Warzywa w dowolnej ilości. Jak nie chudłam to na podkrecenie metabolizmu znowu na kolacje indyk+warzywa Chudłam 1 kg tygodniowo. Chciałam schudnac 5 i tyle zeszło:)

Gość gość
II śniadanie miało być: awokado_kiwi+chia

Ja odchudzanie jako takie mam już za sobą, Teraz pracuje nad zdrowymi nawykami żywieniowymi no i mobilizacją do ćwiczeń, do tej pory pije koktajle proteinowe http://www.limvena.pl/ bo są mega dobre i świetnie działają, dzięki nim odchudzanie szło mi zdecydowanie szybciej ;)

Chcesz schudnąć, a masz rodzinę dzieci i męża. Nie masz czasu gotować dwóch obiadów? To dobrze trafiłaś. Gotuj tak jak gotowałaś do tej pory dla całej rodziny i chudnij. Ta strona powstała z myślą o kobietach które nie mogą schudnąć, ponieważ prioritetem jest rodzina. Ja ci pomogę bo też jestem matką 3 dzieci i mam męża. Nie mam czasu na to aby gotować obiad dla nich i osobno coś dietytecznego dla siebie. Na własnej skórze doświadczyłam, że można jest to co cała rodzina i schudnąć. Zapraszam po porady do mnie. Koszt opieki miesiecznej to tylko 30 zł, a ja jestem całkowicie do twojej dyspozycji 30 dni w miesiącu i 12 godzin dziennie. To tylko 1 dziennie a może odmienić twoje życie na zawsze. Zapraszam https://www.facebook.com/Matki-i-%C5%BCony-odchudzanie-415728158861915/?modal=admin_todo_tour

Gość gość kamila
W ja w 2017 schudłam 15 przy zastosowaniu Foreverslimu

Gość DagmaraPyzik
Tez mam taki plan :D Jak pewnie polowa polski :D Od poczatku lutego zamawiam diete pudelkową w zdrowym smaku , a od marca mam juz wykupione treningi z trenerem personalnym. musi sie udac!

Gość gość
Zauważyłam ze tyle jest zakładanych nowych topicow, typu „w nowym roku schudnę”, itp. I co? I po kilku dniach lub po kilku tygodniach autorki znikają. Mam nadzieję, że kontynuują swoją dietę i trzymają się postanowień. Ja kiedyś schudłam 7 kg w ciągu kilku miesięcy rezygnując z alkoholu, produktów mącznych (mąka pszenna) i soków owocowych. Teraz ćwiczę na siłowni, odstawiłam alkohol, ograniczyłam produkty mączne i w dwa miesiące schudłam 4 kilo. Jestem szczupła, wiec tego spadku mocno nie widać, ale czuję się lepiej. Zamierzam zrzucić jeszcze 2-3 kg i będę super laseczką!

Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Zrób tutaj formę w 3 miesiące i ciesz się sylwetką, polecam.! :)

https://uploads.disquscdn.com/images/1929b9998fe96fd080e2b71488da4f2793d75aac83ac25f6122f882f4c9884ee.png Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

https://uploads.disquscdn.com/images/1929b9998fe96fd080e2b71488da4f2793d75aac83ac25f6122f882f4c9884ee.png Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Witam.to okropne że są tutaj propozycje diet gwarantujących efekt jojo. A przecież tylko zdrowa dieta, pozwala na zdrowa redukcję wagi bez efektu jojo. Przypominam, że dieta to tryb życia. Powiedzcie, czy wyobrazacie sobie do końca życia jedząc to co w tych modnych dietach jest? A jest naprawdę sprawdzona, skuteczna i urozmaicona dieta, która człowiekowi sama wchodzi w nawyk i staje się naturalnym odżywianiem każdego dnia. Dlaczego? Posiada wszystko czego organizm potrzebuje. Jeśli masz problem z nadwagą i NAPRAWDE chcesz ZDROWO I NA ZAWSZE ja zwalczyć napisz na maila. kasia.patryk@onet.pl

Gość gość
i jak tam, leca kilogramy?

Gość gość
Powiem, że trafiłam przypadkiem na stronę ciekawą: http://www.teekanne.pl/pl/herbata-i-ty/detoxplan . Wyobraźcie sobie, że producent herbaty rozpisał całą dietę i jeszcze dostosował do niej herbaty swoje dla odchudzania i oczyszczania organizmu. Ja juz jakiś czas z tej diety korzystam i baaaardzo dobrze się czuję, widać efekty i ja jestem bardzo zadowolona ogólnie!

Gość gość
Dieta jest bardzo ważna dla człowieka, pomaga np. w budowaniu wspaniałej szczupłej sylwetki, a także bardzo pozytywnie wpływa na samopoczucie, lecz do dobierania odpowiedniej diety potrzebny jest odpowiedni specjalista, który cie poprowadzi, a nie zaszkodzi, taką osobą jest Igor, którego gorąco polecam, naprawdę zna się na rzeczy. To jego strona: https://www.igortreneronline.pl P.S>Aktualnie trwa tam konkurs, gdzie można wygrać 10 tys. złotych jedynie za zasługą swojego ciała.

Gość gość
Ja tu już schudłam o 10 za miesiąc, dzięki temu, że dużo mniej kaloryczne rzeczy zaczęłam jeść i trzymam się jeszcze detox planu od Teekanne http://www.teekanne.pl/pl/herbata-i-ty/detoxplan Bardzo to jest pomocne!!

Gość gość
Hej ja moge polecić piperinox bo naprawdę działa przetestowalam na sobie ;) po 3 opakowaniach zakończyłam kuracje zleciało 18kg ja jestem bardzo zadowolona. Cena moze wysoka ale warto. Podaje wam link producenta gdzie zakupiłam tabletki http://nplink.net/w7Pxx1K6

Gość Andzia123456
Też miałam ten problem.. u mnie dochodziła tarczyca.. chorowałam na hashimoto. Przez co przytyłam ponad 10 kg. wiadomo leki.. też szukałam diety. Robiłam Cardio chodakowskiej i miałam efekty. ale wszystko wróciło po pewnym czasie. I wracałam do punktu wyjścia. Stosowałam tyle diet i tyle "cudownych" kapsułek że głowa mała. W końcu znalazłam jakiś program zdrowego odżywiania. dzięki któremu już 2 miesiące trzymam wagę. Podam wam link na fb. tam jest opisana moja przemiana. Jeśli chcecie więcej informacje piszcie. Mi pomogło. yourreality7@gmail.com

Gość Panieczka

Miałam podobne plany ale nie wyszło jeszcze ;)

Gość Gosc

Prosiaczek nadal jest prosiaczkiem i coraz więcej takich prosiaczkow na ulicach

Gość Cudzik

Coraz więcej bo coraz mniej sami coś robim