Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda 26

Paseczek czy gładka a może coś innego na Sylwestra.

Polecane posty

Gość Matylda 26

Laski macie jakieś pomysły na przystrojenie cipki??

Gość gość
A co nago spędzasz?

Gość gość
warkoczyki :classic_cool:

Gość gość
Gładka cipka slodka cipka. To najlepsze. A fryzurki to zawsze dodatkówe niepotrzebne wlsosy

Gość gość
Bredzisz ci/pa bez włosa to jak golonka bez kłaka

Gość gość
wrecz uwazam ze pieknie tez wyglada nie wygolona pewnie jak pragne spedzic sylwestra nagolasa to on mi tam wygal ja jemu dokladnie wuwczas mozemy tak sie wspolnie pobawic nic nie zaslania u mnie otworka pochwy mozemy dokladnie swoje lona wspolnie zsuwac podczas seksu wspaniale przezycia

Gość gość
Ja nie depiluje, a na sylwestra postanowiłam ufarbować na zielono jestem ciekawa jak zareaguje.

Gość gość
Jak na ufo

Gość gość
Niekoniecznie, mam kreacje i bieliznę w odcieniu zieleni to się zgra

Gość gość
lubiem miedz tamnie wygolone ledz na sylwestra on pragnie mi tam wygolic wspaniale jest jak on zajmuje sie moim tan owlosiniem bedac nagolasa sam widze jak sie prezy jak on wygala u mnie on pragnie abym jemu dokladnie pieknie tam wygolila w sylwestra bedem miala jednak wygolone to wspaniale wyglada mozna dokladnie lone podczas mocnego ******* wzajemnie dotykac owlosinie nie drazni wejscia pochwy bo go nie mamy jest wspaniala postanowila ze bede pragnela aby mi wygalal om tan a ja jemu

Gość gość
5:47 Jesteś upośledzona umysłowo chyba.

Gość gość
Niech każdy czyni to co mu pasuje ,ja jako facet wole c**eczke nie ogolona ,naturalna. Włosy na nogach lub pod pachami bardzo mnie podniecają ,nie lubię kobiety wygolonej coś jej brakuje ,jest sztucznia ,nie wspomnę o zdrowiu ,w tym miejscu włosy nie są po to by nas szpecić lub zbędne ,natura nic nie robi bez sensu ,wszystko ma swój sens i podyktowane zdrowiem .Poczytajcie młode dziewczyny na te tematy .Kazdy facet (nie młokos) zdrowo myślący będzie zadowolony z takiej partnerki. Minie ta moda na łyso i przyjdzie na normalność ,w modzie tak jest ze powraca co jakiś czas ,oby jak najszybciej .

Gość gość
Zdecydowanie paseczek. Ogolona cipka mnie już tak nie kręci jak kiedyś. Ale ten pas do lądowania... sexy

Gość gość
Te golenie to na c***e czy na łepetynie bo jeśli na łepetynie to na sylwestra polecam oryginalny wygląd .

Gość gość
Nic mnie tak nie podnieca jak paseczek wzdłuż całej szparki.

Gość gość
bez owlosienia jestem jak mloda panna wiec wole miedz tam wygolone wuwczas seks jest o wiele przyjemniejszy mozna ujrzec cipcie otworek pochwy przed uprawianiem seksu pieknie wygladam jak nie mam tam wloskow wiec na sylwestra poprosze go aby mi wygolil a ja jemu tez dkladnie wygole potem wymasuje mocno nie krepuje sie jak on mi tam wygala bedac samemu tez gotowy aby mu wygolila

Gość gość
O pierd ol jeszcze dup sko na łyso żeby to elegancko wchodziło

Gość Jacek      81
Widmo przeżył szok jak srał

Gość gość
Jacek 81 czym się chwalisz że umiesz pisać wulgarnie? pokazujesz że jesteś Polakiem na wczasach , piszesz do szerokiego grona ludzi i zachowuj się nie jak Polak tylko jak człowiek

Gość gość
pieknie wyglada wygolona uwielbiam to pragne jemu tez tam wygolic wuwczas wspaniale wygladamy jak nie mamy tam owlosienia pragne wiec byc tam dokladnie wygolona tak samo on wiec na sylwestra sobie wzajemnie wygalamy pozniej mamy wspolna kapiel wzajemnie sobie tam myjemy masujemy pozniej uprawiamy seks wiec na sylwestra bedziemy mieli tam wygolone aby nic nie zaslanialo wejscia do pochwy a wloski nie draznily maszych lon jak bedziemy uprawiali seks wspaniale wygladamy bez owlosienia tam

Gość gość
Co niektórych to jeszcze dragi z sylwestra trzymają.