Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomopolski

przestań ludziom obrzydzać opole

Polecane posty

Gość ziomopolski

kałbuc, kołbuc czy jak tam się poj***e nazywasz, przestań bredzić o opolu, obrzydzać i wogóle. albo zamkniesz ryj albo przyjedziemy w kilku i dostaniesz taki łomot że będziesz po tej swojej wsi chodził i zebów szukał!!! odp*****l sie wreszcie od tego miasta

Gość Namysłów wojew opolsk
To wy się od Opola odpiertolcie idioto bo wy go ciągle obrażacie hejtujecie itd ps wiesz że to co napisałeś to są groźby karalne? Dzwonię na policję chcesz się przekonać to proszę już dzwonię ps w Opolu byłem setki razy i to jest moje miasto

Gość ziomopolski
dzwon sobie ciulu nawet do papieża w dupie to mam przestań pisać o moim mieście bo gorzko tego ścierwo pryzgłupie pożałujesz

16:41 zadzwoniłem i co zdziwisz się chcesz mieć sprawę w sądzie za groźby karalne? To proszę bardzo ps Opole to Jest moje miasto bo od dziecka tam jeżdżę i w Opolu często bywam znam Opole i mam nawet rodzinę w Opolu i Mieszkam na Opolszczyźnie i nie pisz ze Opole to twoje miasto ps zrozum że w Opolu są kina czyli kino Helios kino studio i kino Meduza oraz jest filharmonia teatr Kochanowskiego teatr lalki i aktora co zaprzeczysz że one są w Opolu?

Gość ziomopolski
p********u wsiowy wiem co tu jest bo w przeciwieństwie do ciebie wsiurze się tu urodziłem a teraz się wreszcie od opola odp*****l jeśli ci zęby miłe

Przecież w Opolu są kina i teatry co zaprzeczysz? PS mój wujek z Opola był policjantem nazywa się Dariusz Kołbuc i mieszka na Chabrach w Opolu i byłem u niego w domu wiem w którym domu mieszka on wie co z takimi osobami jak ty się robi

Zrozum że Opole to JEST moje miasto bo w Opolu bywam od dziecka i tysiące razy byłem w Opolu i znam Opole zrozum to i Opole to Jest moje miasto czy tego chcesz czy nie i będę jeździć do Opola kiedy będę chciał i ile będę chciał wolny kraj Opole to Jest moje miasto mam tam znajomych mam tam rodzinę byłem w Opolu setki razy ps i co są kina i teatry w Opolu? Skoro mieszkasz w Opolu?

Co wystraszyłeś się i znikłeś? :D

Czubek wystraszył się i znikł :D no i dobrze :D brawo :)

Niech zrozumie gdzie jest jego miejsce :)

Gość ziomopolski
zobaczysz że się doigrasz, jak się od opola wsiurze niedorobiony nie odpieprzysz

18:06 zrozum że Opole to Jest również moje miasto zrozumiałeś? Bo do Opola od dziecka jeżdżę i znam moasto dobrze i bywam tam często i Mieszkam w województwie Opolskim i mam rodzinę w Opolu więc to jest moje miasto tak samo jak Namysłów w którym się urodziłem i Wrocław który również znam od dziecka i też od dziecka tam jeżdżę ps i zadzwoniłem na policję za groźby karalne ps mój wujek w Opolu był policjantem i on wie jak się postępuje z takimi osobami jak ty

Pytam czy zaprzeczasz? Przecież w Opolu są kina między innymi Helios i teatry w tym teatr Kochanowskiego, Opolski teatr lalki i aktora filharmonia Opolska, amfiteatr itd (i co zaprzeczysz)? PS Opole to Jest moje miasto bo od dziecka tam jeżdżę znam miasto mam tam rodzinę i co zabronisz mi do stolicy mojego województwa jeździć? Co zabronisz mi? Możesz mi naskoczyć:D

I co zaprzeczysz że w Opolu są kina i teatry?co zaprzeczasz? Przecież są czemu chcesz mi wmówić że jest inaczej?

Gość gość
nie wsioku, to nie jest twoje miasto; nie urodziłeś się tu, nie mieszkasz tu. Jesteś zwyczajnym wieśniakiem, który czasem przyjedzie do miasta i tyle. Nawet słoikiem cię nazwać nie można bo tu nie mieszkasz. Jesteś zwyczajnym wioskowym przygłupem jak cię tu ktoś kiedyś nazwał

18:14 idioto to jest moje miasto zrozum to co to moja wina że tam się nie urodziłem? Moja wina? I co nie mogę tam zamieszkać? Co nie mogę tam się przeprowadzić nawet co? Zrozum że konstytucja mi nawet gwarantuje prawo do wyboru miejsca zamieszkania i pobytu a co zrobisz jak tam zamieszkam co dalej będziesz twierdził że to nie jest moje miasto? To jest moje miasto bo często tam jeżdżę to po pierwsze a po drugie to jest moje miasto bo tam mam rodzinę to po trzecie

PS co nie mam prawa zamieszkać w Opolu? Czemu nazywasz mnie wsiokiem? Tylko dlatego że jeszcze mieszkam na wsi? Czemu ty tak strasznie gardzisz wsią i ludźmi ze wsi i masz ludzi ze wsi za gorszych? Gdyby nie wieś i "wsioki" którymi gardzisz to byś z głodu w mieście zdechł i nie ludzie ze wsi nie są gorsi od ludzi z miasta bo bez nich takie pasożyty z miasta by z głodu w mieście zdechli i to ludzie z miasta są gorsi od ludzi ze wsi bo bez ludzi ze wsi czyni wsioków którymi gardzisz byś śmieciu z głodu w mieście zdechł!!!

18:14 czemu piszesz nie. Przecież w Opolu są kina i teatry czyli kino Helios kino studio i kino Meduza oraz teatr Kochanowskiego i Opolski teatr lalki i aktora więc czemu piszesz nie? Przecież są one w Opolu nie wierzysz to wpisz sobie w Google!!!

Przecież w Opolu są kina i teatry!!!

Gość gość
W Opolu nie ma przecież teatru! Nawet Ikei nie ma to oczym tu gadać

idioto przecież w opolu są teatry wpisz sobie w google teatr Opole i wpisz sobie w google dałbym link ale "treść została uznana za spam" w Opolu w Ch turawa park jest IKEA wpisz sobie w Google IKEA opole

Gość gość
Ale ty głupi jesteś hahaha! Gdzie Ikea? Tam jest jakiś punkt a nie sklep kałbuc cymbale dalej g..wiesz i nie podskakuj bo zara ci laptopa zabioro

Gość gość
Hahaha ale ty półgłówek jesteś! Wpisuje w googla a tam nic !wielkie nic bo to twój wymysł i chora fantazja