Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyjsc za maz jesli chlopak mi nie odpowiada

Polecane posty

Gość gość

Mam powazny kłopot.Jestem 2 lata z moim facetem i on chce ślubu. Niestety b.duzo spraw nie gra u nas.Ogolnie mamy bardzo rozne poglądy, inne rzeczy lubimy, nie za bardzo mamy jakieś wspolne pasje...on nie lubi robic rzeczy ktore mnie ciesza, jesli juz robi je - to mi potem wypomina jak to on sie meczyl...i tez on jest bardzo humorzasty, każdy problem przeżywa 100 x.niezbyt widze to małżeństwo ale tez jestem przed 30 i czuję się b.samotna :( poradzcie mi kobietki - czy to ma szanse? CZy byscie mogly wyjsc za kogos bardzo różnego od siebie?wiem tez ze on nie za bardzo jest ze mnie zadowoloby w lozku..Powiedzial mi to w klotni

Gość gość
ja nie mogę ale desperatka :D to nic że się męczysz to nic że go nie lubisz to nic że on ma cię w d***e ale chłopaka masz tak byle jaki ale żeby koleżanki wiedziały że masz męża to jest najważniejsze przecież co nie? żal mi ciebie :O

Gość gość
co z tego, że wyjdziesz za mąż za kogoś z kim Ci nie wychodzi, jak będziesz żałować później całe życie? Już lepiej być samemu. Będą wieczne problemy w związku, kłótnie, później dojdą dzieci.. I z każdym dniem będzie coraz gorzej to rozwiązać.

Gość gość
Ja się bardzo cieszę że mój mąż jest zupełnie inny niż ja bo gdyby był taki sam to miałabym przegwizdane. Mam paskudny charakter, on trochę też ale dużo mniej niż ja. Jestem pyskata, on spokojny i nigdy nie prowokuje kłótni. Ja brzydka, on przystojny i wszystkie kobiety mi go zazdroszczą. Jestem typowy leniwiec, on lubi sport. W wielu sprawach się nie zgadzamy, mamy inne poglądy ale jesteśmy dla siebie bardzo tolerancyjni i to co nas łączy jest wynikiem zaawansowanej wiedzy o nas samych.

Gość gość
O rany ty tak serio?? Dorosla osoba i pyta sie obcych czy zwiazac sie z kims, z kim tak naprawde powinanc zerwac? Nie wierze, ze sa jeszcze tak glupie osoby na swiecie. Raczej prowo i to denne.