Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy z kolega

Polecane posty

Gość gość

Codzienny kontakt z kolegą, wymienianie się wiadomościami. Tematy o miłości, związku, życiu... Czy to ze strony faceta jest możliwe, że jest to tylko normalna rozmowa z koleżanką? Uprzedzam z mojej strony to relacja koleżeńska, obawiam się, że druga strona może się wkręcić. Jak myślicie?

Gość gość
Urabia Cię. To Ty wsiąkniesz, prędzej niż myślisz.

Gość gość
Mam takiego internetowego znajomego. Rozmawiamy kiedy mamy na to czas i ochotę. Lubię go, mam nadzieję że on mnie też... Chociaż czasem czuję że trochę mnie nie lubi ale ja go bardzo. Nie zakochamy się w sobie bo nie wiemy nawet jak wyglądamy. Ale kiedy z nim rozmawiam czuję się jakbyśmy się znali, swobodnie, piszę jak chcę upiększając swoje odpowiedzi gdzie w innym razie na to nie mogłabym sobie pozwolić. Może kiedyś się spotkamy

Gość gość
Mam taką tezę ze taka relacja jest możliwa ze strony kobiety, jak nie szuka chlopaka i nie ma problemów z samoocena to potrafi mieć tylko kolege. Sądzę że inaczej jest od męskiej strony, gdzieś z tyłu głowy w większości relacji z kobietami robią sobie miejsce na możliwy seks i właściwie takie koleżanki to poszerzenie możliwości w razie "glodu".

Gość gość
Mowienie o swoich planach..

Gość gość
to zależy, może to oznaczać zainteresowanie z jego strony albo po prostu dobrze mu się z tobą rozmawia