Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresja_

Jak dać sobie samemu radę z depresją?

Polecane posty

Gość Depresja_
amazonka00000 ja zawsze w szkole dawałam się wykorzystywać i odrabiałam przyjaciółkom lekcje np. z angielskiego czy polskiego byłam taką osobą która nigdy przecież nie odmówi bo jakbym mogła. Ale dzięki temu że wszystko to pisałam innym byłam bardziej wykształcona. Potem to przełożyło się na studia itd. a one zostały bez tej wiedzy w tyle. I jak sie okazało że wyszczuplałam wyjechalam z kraju do hiszpanii na staż to się zaczęło w sumie po powrocie niszczenie mnie :( to było straszne już nigdy chyba nikomu nie zaufam.

Gość merkaba
tylko bóg moze wyleczyc choroby psychicze sa z powodów demonów czyli poprzez grzechy dopusciłas do siebie jezeli nie zaczniesz sie modlic to bedzie gorzej i tak bedzie gorzej jak zaczniesz sie modlic i nie bedzie gorzej a lepiej to znak ze to nie pochodziło od demonów ale gdy bedzie gorzej to znak ze od demonów kture nie chca zebys sie zblizyła do Boga ale moze Bóg cie uzdrowi nawet bez tych przykrych konsekwencji

Gość amazonka000
całe życie ktoś ciągnął ze mnie ile mógł a teraz gdy ja potrzebuje... pustka

Gość gość
merkaba dziś - "bóg" piszesz od małej, kture przez "u"..... też sieę zacznij modlić o rozum

Gość Depresja_
amazonka000 mam nadzieję że sobie jakoś poradzisz :( szczerze .

Gość amazonka0000
można :)

Gość gośćamazonka0000
szczerze, nie mam chyba już wyjścia. Z dnia na dzień jest coraz gorzej ale dziękuję za wsparcie :)

Gość amazonka0000
ciężko jest gdy przez całe życie dostajesz po d...

Gość Depresja_
Cieszę się, że chociaż nie ma tu żadnego hejtu bo już mam tego dość każdy każdemu tylko zazdrości i źle życzy czemu tak jest, ja jestem na to za słaba psychicznie. Nie podbudowuje mnie kiedy ktoś mi zazdrości ani kiedy ktoś ma gorzej. Niech wszyscy mają lepiej niż ja ale niech się tylko odczepią :( Albo niech mnie akceptują :(

Gość amazonka0000
Zycie jest do d**y, nikt cię zmotywuję dopóki nie znajdzie się w twoim położeniu, jakie to to jest oczywiste :(

Gość Depresja_
:( wstydze się iść z tym do lekarza ....

Gość amazonka0000
ja też

Gość amazonka0000
czyli tabletki...

Kościół potrzebuje oczyszczenia i odnowienia. Ono się dokona nie poprzez ludzkie reformy i starania, lecz w momencie największej ciemności, kiedy siły zła oraz duch Antychrysta jawnie ukażą swoją działalność w Kościele. Nastąpi ciemność, która będzie o wiele bardziej przerażająca, niż za czasów wielkiej schizmy i reformacji. Ten czas musi jednak nadejść, moje kochane ziemskie dzieci, aby pośród ciemności- podobnie jak w noc zmartwychwstania Mojego Boskiego Syna- mogło się objawić światło i blask prawdy, jaśniejący mocą nowego poranka, w którym wszystko stanie się nowe./263/ tutaj więcej http://www.domymodlitwyjp2.pl/pl/oredzia-cziv-adam-czowiek

Gość gość
Depresja_ Mnie na poczucie pustki pomogły Sakramenty św. Kiedy zaczęłam je poważnie traktować. Po Koimunii św. mam pokój serca i radość życia. Na zmianę relacji i miłość w rodzinie pomogła mi modlitwa na Roozańcu. Po Nnoowweenne Ppoommpppeejjannnsskkieejj w której prosiłam o uzdrowienie z ciężkich alergii na które nie leki nie działały - ZOSTAŁAM UZDROWIONA. Złap się za Roozzaanniiec. Módl się z ufnością i do skutku. Gwarantuję Ci, że zostaniesz uzdrowiona. Matka Boża nikomu nie odmawia wsparcia i pomocy.

Gość gość
Dotyk Boga 1 - Świadectwo cudownego uzdrowienia z depresji: https://youtu.be/w_wtosWmue0 🌻 Wysyłam Ci kolejne świadectwo z uzdrowienia z depresji. By pokazać, że uzdrowienie nie jest dla wybrańców ale dla każdego kto z ufnością i do skutku prosi Najwyższego :) 🖐️