Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nie czekaja z miłoscia aż będą dojrzali psychicznie?

Polecane posty

Gość gość

Np do 40 r.ż

Gość gość
Bo wiążą się z kimś tylko dla seksu

Gość gość
Albo spiesza sie z powodu tzw presji spolecznej. Ciagle mowi sie tez o milosci jako najwazniejszym aspekcie zycia i oni probuja ja kazdym kosztem zdobyc, co nie zawsze im wychodzi na dobre

Gość gość
bo miłość to nie jest uczucie które wymaga dojrzałości. Podtrzymanie miłości i związku tak, ale nie sama miłość

Gość gość
Bo po pierwsze miłość to uczucie i umysł, czy to dojrzały czy Nie, nie ma tu nic do gadania. Ci co twierdzą że są dojrzali rzadko są. Poza tym 70 latek będzie jeszcze bardziej dojrzały niż 40 latek więc trzeba by jeszcze poczekać.

Gość gość
Czesto tez tak bywa, ze 40 latek jest bardziej infantylny i mniej dojrzaly niz 25 latek, co prawa rzadko ale zdarza sie tak, wiec to kwestia indywidualna

13V2014 Mój Boski Syn posyła mnie do was, na ziemię, abym przyniosła światu słowa otuchy, pocieszenia, ale przede wszystkim słowa ostrzeżenia i wezwania do pokuty i wynagrodzenia Bogu za grzechy i zniewagi. Ostrzegałam całą ludzkość przed wybuchem wojny i rozszerzeniem błędów bezbożnej Rosji. Jak widzicie, , ludzkość nie odpowiedziała na moje matczyne wołanie i nadal je lekceważy, oddając się w niewolę ciemności i grzechu....Lekceważenie Mojego Boskiego Syna stało się publicznym grzechem zgorszenia- nawet w Kościele Mojego Syna. To wszystko sprowadza na ludzkość katastrofę, którą doświadczy niebo i ziemia. Siły przyrody wystąpią przeciwko grzechowi, aby oczyścić ziemię z wszelkiego brudu: wątpiących umocnić, grzesznych nawrócić, a świętych jeszcze bardziej uświęcić./262/