Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje przyjazn damsko

Polecane posty

Gość gość
nie. chyba, ze jedno jest homo. inaczej zawsze pojawia sie uczucia, u którejś ze stron.

Gość gość
tylko miedzy rodzenstwem ewentualnie kuzynostwem

Gość gość
Tak jezeli od początku mie było chemii nie podobali sie sobie każdy miał inny typ jako wzór

Gość gość
Jak byla chemia na przyjazn nie ma szans

Gość ja_Dyzio
jako przyjaciel kobiety nie mam ochoty czuwać przy telefonie w nocy , skoro pojechała na imprezę ze 'swoim' towarzystwem i bawi się z nimi dobrze to musi być 'odpowiedzialna' za siebie w trakcie balowania, już nigdy w życiu się nie zgodzę na 'wybryk' kobiety i telefon w środku nocy , że 'leży pijana w krzakach i zarzygana' , towarzystwo z którym balowała uciekło i nikt nie pomógł, nie przeszkodził aby ich kumpelę upito i zgwałcono na imprezie, dlaczego zawsze muszę pomagać kobietom ? to był ostatni raz, więcej nie będzie , nie ma mowy ! niech pijana i zgwałcona sama wraca do swojego domu , nie muszę przyjeżdżać w nocy i szukać pijanych zwłok w krzaczorach , nie muszę przywozić pijanych 'zwłok' i wnosić do własnego mieszkania aby 'zwłoki' wykąpać pod prysznicem , nie muszę prać , suszyć i prasować jej sukienki ! a nad ranem się 'wydziera' na mnie dlaczego ją rozebrałem do naga i dlaczego nago leży pod kocem ? i to ja jestem winny całemu zamieszaniu , ponieważ nie powinienem Jaśnie Pani widzieć nago ! mam dość takich przyjaciółek do siedmiu boleści

Gość gość
Dziwne , bo ja znam normalne przyjaciólki , kwestia wyboru?