Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Cześć Tygryski

Polecane posty

Gość gość
Nic ciekawego DZIEWICO.

Już słychać świst posylwestrowej pięści nadlatującej z przyszłości, z z 1 stycznia 2018 roku. A u ciebie co, platfusie z Giżycka? :D

Gość gość
Witaj Karolinko :) nadal niestety na Ciebie nie zasluguje ale zycze Ci w nowym roku wszystkiego co najlepsze i spotkania prawdziwej milosci :) a sobie zycze aby sprawy sie korzystnie dla mnie poukladaly i bym w koncu na Ciebie zaslugiwal :):P

Gość asiutka    1999
cześć, jak przed sylwestrem nastrój?

Gość gość
Karolcia a dzisiaj jakie masz skarpetki na sobie? Daj foto:P

Gość Pener
Cześć piękna i dobranoc :)

gość dziś co to znaczy, że na mnie nie zasługujesz? Dlaczego tak uważasz? Za kogo mnie masz, za królowa ? Kochany.. jestem zwykłym człowiekiem, z resztą jak każdy.

asiutka 1999 dziś taki sobie. Woda, jak na złość, zatrzymała mi się w organizmie. Dlatego teraz ciągle ja piję, żeby ją jakoś przepchać. A u Ciebie?

Gość gość
Życzę ci w Nowym Roku dużo zdrowa, miłości i spełnienia marzeń

Gość gość
jeebac nowy rok, nie dociera do was ze to dzien jak codzien, w waszym zyciu kolejny marny dzien wegetacji :O

Nie kochany, tutaj się mylisz, każdy rok ma inną swoją wibracje, co prawda co jakiś czas się ona powtarza, ale w świetle tego, że czas zawsze idzie na przód, okoliczności są inne.

Gość gość
Czas nie istnieje.

Gość gość
Starzenie się to proces, który zachod******ażdej żywej istocie. Czas nie istnieje i nie jest prawdziwy. Mówi się, że czas to pieniądz, tak samo pieniądze nie są prawdziwe, do przetrwania nie są potrzebne. Czas jak i pieniądze to tylko wytwór człowieka. Bo po co czas jak nie, bo o tej godzinie trzeba wstać do pracy, bo o tej godzinie trzeba iść na spotkanie, bo o tej godzinie umówiłam się z koleżanką. Uzależniajac się od czasu i pieniędzy, tracimy część samych siebie. Za pieniądze szczęścia nie kupisz. ;)

Wiesz dlaczego wydaje Ci się że czas nie istnieje? Dlatego, że właśnie te wszystkie procesy które się toczyły lub toczą nadal zostały przydzielone właśnie takiemu pojęciu jak czas. Obrót Ziemi wokół Słońca, wokół własnej orbity - to wszystko dzieli tzn. "czas". Nazwaliśmy te wszystkie procesy tak żeby było nam łatwiej. Więc w zasadzie on istnieje i funkcjonuje czy tego chcesz czy nie.

A prosty przykład na to że czas istnieje, chociażby to że nic dwa razy się jak do tej pory nie zdarzyło.jesli chcesz już wierzyć, że czas nie istnieje, może pomysł lepiej nad wieloswiatem? Równoległymi światami? A może bardziej po religijnemu, masz multum ścieżek, wyborów, w danej chwili, zapisanych tam na górze, z czego możesz wybrać tyłka jedną, a ta decyzja jest nieodwracalna, tutaj na Ziemii.

Gość gość
Wrizbella co u sebastiana? Oddasz mu dziewictwo ? :D

Gość gość
Wrozbella a co jak ci zarosnie ? ? ? Nie boisz sie?