Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magia0105

Rzucony urok miłosny na swojego faceta!

Polecane posty

Gość magia0105

Hejka.Byłam w związku ze swoim facetem dość długo ,,,,planowalismy ślub-po czasie pojawiło sie dziecko..Pewnego dnia okazało się że tracę wzrok..historia jak z horrou mam 24 lata. To stało sie 1,5 roku temu...zaczęłam brać silne sterydy ,strasznie przytyłam stałam się nerwowa głownie lekarz mówił ze stane sie nie do zniesienia byliśy obydwoje świadomi tego postanowiliśmy zacząc leczenie. Tak jak podejrzewałam było żle wpadalam w złość o byle co wiele kłotni wiele naprawdę złego aż odszedł....bardzo go kochałam ..wiem ze on mnie też ale odszedł z tego że juz nie radził sobie ze mną...mieliśmy tak szczęśliwe życie mieliśmy wszystko..tak bardzo rozpaczałam za nim że zostawiłam leczenie już w tym momencie nie widzę nic na te oko..ale to bylo tylko po to żeby stać się normalną. W tej całej tęsknocie tak rozpaczałam szukałam każdego rozwiązania żeby wrócił. Dopóki nie natknęłam sie na dziwne ogłoszenie gdzieś w Warszawie a jestem z Zachodnipomor.o rytuałach miłosnych. Napisałam do tej kobiety wmieniłam z nią wiele rozmów bardzo mądrych odrazu czuć była że nie jest naciągaczem jak z wielu stron które czytałam żeby coś takiego znaleźć. Zapłaciłam jej i wykonała ten rytuał. Pisze tutaj żeby przestrzeć wiele kobiet i męzczyzn....Chciała nasze dwie koszulki oczywiste że miałam jakąs jeszcze jego.Wysłałam jej. Tak bardzo zaśleipona miłoscia wierzyłam w to. Mówiła mi ze to max po 3msc może zacząć sie coś dziać dużo mi doradzała. Nie wiem czy to jest czarna magia czy biała . Ale mineło 1,5 roku a ja jestem w szoku poniewaz od 3miesiecy on mi żyć nie daje. Po całym rytuale coś dziwnego ze mna sie działo az do wakacji tego roku , a mój były w sumieod nie dawna nie daje mi żyć. Tak bardzo byłam samotna aż wyszłam do ludzi z postanowieniem że znajde męza i to sie stało3 msc temu znalazlam goo...i własnie w tym czasie ojciec mojego dziecka szaleje za mna,,ja stałąm się szczęsliwa a on tak smutny że mi bardzo przykro. Dzisś spotkalam sie z nim jest bardzo smutnym człowiekiem kikedys po rozstaniu był inny a od czasu uroku jest inny. Dziś kiedy go spotkałam mówie ze ma straszne myśli,zakręcone że wciaz mnie kocha ale nie wie czy wróciłby do mnie wygląda jak by ten czar działał na niego. Czy ktoś doświadczył coś poobnego?

Gość gość
Zwykle to tak działa. ta osoba na która rzucono urok moze stac sie np. psychopata ktory do konca zycia bedzie przesladowal i nigdy cie nie opusci. Ty juz dawno pokochasz innego, a on wciaz bedzie cie sledzil,krok w krok za toba

Gość narzeczona szczęsliwaa

Trzeba zdjąć te klątwę, bo inaczej on nigdy nie da ci spokoju. Polecam Synthię, namiar dała mi koleżanka. Mi robiła rytuał spętania czy jak to się tam nazywa, bo tez się rozstalismy z narzeczonym, na szczeście u mnie zadziałało dobrze, po ok. miesiącu wrócilismy do siebie, a w czerwcu mamy slub  Podaję kontakt do niej : synthia.magia@op.pl